Ahojte, v banke mame 2 pozicky, mame este splatit
11.660e na 22 mesicov po 530e,
2277e na 9 mesiacov po 253e. Z banky nam ponukaju ze nam tieto dve pozicky daju do jednej + pozicaju 10.400e + daju na mm zivotnu poistku (poistna suma 25000 v pripade smrti) a budeme platit 509e mesacne 60 mesiacov. Oplati sa to? Ci je to len trik banky aby sme splacali dalsie tri roky.
no ked zoberete tu ponuku ja som s toho pochopila že budete splácať 60 mesiacov čiže dalších 5 rokov nie 3
Vobec peniaze nepotrebujeme. Sme si pozicali na prerabku bytu. Oni stale tvrdia ake je to vyhodne ale akosi mi to nevychadza. Asi pre nich vyhodne
ked ich nepotrebujete splatte si toto a máte pokoj a vyhodne mi to teda moc nepríde
Povedz mi už len čo ti z toho vychadza že ti sami od seba niečo “vyhodne “ ponúknu a zahŕňa to slovo “požičanie” dalších penazi. Pracujem v banke a poslal by som ich do horúcich Pekiel 🙂
22x530€=11660€ 253€x9=2277€ Spolu máte zaplatiť 13937€ Po novom by ste zaplatili 60x509€=30540€ z toho ale dostanete 10400€ ako pôžičku, rozdiel je 20140€ Takže po novom zaplatíte o 6203€ viac
@elizabet173 tak som to kvôli nej urobila, nech ju neobabru 😥
@aurelia2000 presne! Takto to aj mne vychadza.Len mi ta vyhoda nevychadzala 😅 dakujem ze si mi to potvrdila
Veď výhodné je to pre banku 😂
@aurelia2000 ale hlavné, že bude životná poistka "zadarmo"😂
Pre banku sre klienti s dvomi pozickami a preto vas oslovili v podstate s tretou. Ked banka povie, ze je to vyhodne, tak to moze a nemusi byt vyhodne ;) aj mne v aplikacii banky vybiehaju vyhodne ponuky na pozicky, ale pozicku som sa ja sama od seba nerozhodla brat a ziadna ponuka ma tym padom nezaujima.
Urcite to je nevyhodne.lebo s tychto uverov mate uz splatenu velku cast urokov.ak by ste spojili.vznika vam novy uver a uroky platite odznova a zbytocne len preplatite.nenechajte sa bankou oklamat
Poslať banku doprdele ak vám žiadne peniaze netreba ďalšie
Mne to pride ako nanutena pôžička, koľko vám tam dali úrok? Sama si posud, či potrebuješ od nich tie ďalšie peniaze lebo oni si prirataju úrok.. za mňa je lepšie určite sa dlhov zbavovať .