Ahojte, je tu niekto, kto sa vyzna do krypta? Precitala som si aj nejake clanky na nete ako kryptomagazin.sk, crypto.sk kde su zaujimave clanky, ale zaujima ma realna skusenost, ci to niekto nakupoval a ci ke to bezpecne
@bibi3322 Je to približne rovnaké ako investovať do lotérie. Môžeš vyhrať síce menšiu sumu, ale s väčšou pravdepodobnosťou. A s rovnakou pravdepodobnosťou môžeš aj prerobiť. Ak dodržíš pravidlo, že do kryptomien vrazíš taký objem peňazí, ktorý ťa nebude mrzieť, keď on prídeš, tak smelo do toho. A buď pripravená, že o tie prachy kedykoľvek môžeš prísť.
investuj iba tolko kolko si ochotný/á úplne stratiť. rovnako ako lotéria alebo ruleta....
možno krypto raz bude skutočná "mena budúcnosti" ale
zatiaľ je to stále len samý scam, podraz, podfuk, a jeho hodnota hocikedy padá dolu.
a navyše, Sam Bankman-Fried vôbec nie je môj typ.
Aby som odpovedal na tvoju otázku. Neviem či existuje reálne niekto kto sa VYZNÁ, lebo to sa podľa mňa nedá , poznám ľudí čo tam majú peniaze , začali veľmi dávno , myslím 15-20 rokov dozadu. Určite keď teraz predaju , zarobia. To vieš dosiahnuť aj bezpečnejším sposobom. Bezpečné to nie je, skôr nebezpečné , veľmi vysoké riziko , navyše ničím kryté ani kontrolované . Ako píšu vyššie ak máš peniaze na ktorých ti nezáleží , choď do toho . Ak nie na zhodnotenie peňazí sú iné možnosti. Kľudne píš.
Kamarátovi sa darilo 6 rokov. A prišiel jeden pekný deň, zle investoval a už vstáva ráno o 4tej aby stihol ísť do roboty. Takže asi tak
My mame peniaze aj v krypto kvoli diverzifikacii, ale neunvestujeme teraz do toho “miliony” 🤷🏼♀️ urcite by som tam nenatlacila vsetky prachy kt mam alebo kebyze mam k disp nizsiu sumu a bolo by pre mna likvidacne o nu prist, tak urcite by som zvolila menej rizikovy sposob investovania.
Ja nie som uplny fanusik krypto, ale muz viac menej hej a ani mu nemozem nic povedat, lebo na vyske kupil bitcoiny (to bolo na zacitku, ked to prislo) a vieme aku maju teraz cenu :D takze to je vzdy jeho argument, ked ho uz stopujem, ze staci 🤦🏼♀️😂
Už aj odborníci odporúčajú mať cca 5% portfólia v krypte, al kupoval by som len tie najväčšie ako Bitcoin, Ethereum atď, nie nejaké shitcoiny a memecoiny
@martinbud aké sú iné zhodnotenia kde sa oplati investovať?
@chobotnica777 všetko závisí od preferencií klienta, cieľa, investičného profilu. A podľa toho môžeš investovať do krátkodobých investícií, realít, dlhopisov, akcií, prípadne mix . Je to individuálne. V prípade potreby napíš
Peniaze co ludia zarobia na Kryptomenach nepadaju z neba. Kazdy centik co niekto na kryptomenach zarobi tam niekto priniesol a prisiel o neho - ako na hociakej inej burze .
Co si myslis - aku ulohu v tomto systeme budes hrat ty?
System stoji na naivnych ludoch ktory idu do toho s vidinou zisku a neuvedomuju si ze odkial tie peniaze prichadzaju a myslia si ze to nejako uz len dobre dopadne.
Tie clanky co citas su vabnicka na takych ludi - pridite k nam , nemozete prerobit , prave vy vyhrate nad systemom......