Ahojte, vie mi niekto poradiť ohľadom havarijnej poistky?
Oplatí sa? Aké je plnenie? Finančný poradca mi odporučil komunálnu poisťovňu, ale neviem, nemá nejaké super recenzie. Chcem to najmä voči vandalizmu (BA)
Auto je 8/2012- VW
čo viem, tak sa to oplatí pre max. 3 ročné autá...
Max. Tak na 10rocne auta potom uz velmi nie. A komunalnu ani kooperativu nie
Mne sa havarijna poistka vratila uz asi 4krat😅 tiez som ba, nielen buracky ale aj vandalizmus. Cize za mna urcite ano
My mame takmer 9r auto havarijne poistene od zaciatku v Allianzi. Poistenie je bez spoluucasti, rocne poistne cca 260 eur (je tam zlava pri plateni poisteho na cely rok dopredu). Pri plneni bola poistovna stale ustretova a promptna. S Allianzom nemame vo vseobecnosti ziadnu zlu skusenost. Dokonca este aj teraz ked nam bola sposobena skoda inym vozidlom, nam odporucili narokovat si skodu cez nasu havarijnu poistku regresom, to znamena ze nasa havarijna poistovna si bude nasledne skodu narokovat od poistovne s ktorou ma vinnik uzavrete PZP, ale to uz ide mimo nas.
vodičky-začiatočníčky určite áno.
na take stare auto urcite nie
Pri novom aute sa oplati 🙂
Na nové auto sa havarijná poistka oplatí, ale na autá nad 3 - 5 rokov už vôbec nie.
Havarijné sú drahé poistky, ale hodnota auta klesá. Po 2 rokoch stráca auto viac ako 20% zo svojej hodnoty.
My sme mali havarijnú vždy, ale našťastie ani raz nebola využitá.
My mame havarijné poisteniv alianzi platíme cca 480€rocne. Mame ten najvyšší balíček plus náhrada finančnej štarty do 3rokov.je to dosť ale auto nemá ani rok...
Keď sme brali nové na leasing bolo povinné, platili sme 184e ročne. Za tu dobu sme mali jednu poistnú udalosť práve kvôli vandalizmu, utrhnute spätne zrkadlo, oprava 90e. Akonáhle leasing skončil skončilo aj havarijné.
mi mame alianz a za mna jednička,už tri krat sme ju potrebovali,a vždy sme mali aj peniaze na učte po odoslani fakturi za opravu do tyždna na učte,a inač mam švagra čo ma autoservis a viem že auta skomunalnej ani neberie opravovať, pretože je s tou poisťovnou problems platenim
@baby_wanted , môžem sa opýtať akú máte poisťovňu ? Keď ste nikdy nemali problém ? Lebo akurat riešim havarijnú lebo konci zmluva, ale ČSOB kde sme mali sme platili 330€ a plus pzp, a teraz nám v groupama poisťovni urobili cenu 270€ havarijná + pzp sú tam, ale dnes ráno manžel ale ju nepoznáme no mna skoro porazilo, podmienky mali presne ako stará piatka ČSOB tak teraz neviem kde auto poistiť, poprosím vas o radu kde je najlepšia havarijná poistka kde niesu prieťahy.
Dakujem všetkým za info a skúsenosti
@lucina1100 Ahoj, nikdy si nedávaj zhodnú poisťovňu pre havarijnú a PZP. Ja som mala už takto dosť nepríjemnú skúsenosť.
Groupama pre PZP je drahá, rieši sa s nimi moc ťažko.
@fkata a vies mi doporucit aku mas ty poistovnu pzp a havarijnu?
@fkata a mne vcera vyratala groupama ako najlacnejsiu ale manzel sa boji ze nepozna tu poistovnu tak hladam nieco od ludi s cim maju skusenost, lebo sa jedna o 4 rocne auto
@lucina1100 My sme mali Groupamu, ale vypovedali sme ju. Kupovali sme auto ako nové, uzavrela sa poistka a neboli v stave dodať zelenú kartu 2 mes.. Naši mali u nich problémy s PZP. Komunikuje sa s nimi ťažko, dovolať sa k nim takmer nemožné.
My máme na 1 aute PZP od ČSOB a Allianz havarijnú. Na druhom obe poistky od ČSOB, ale chceme prehodiť PZP do Allianz.
Genertel a také podivné poisťovne neodporúčam.
@lucina1100 suhlasim s
@fkata zla skusenost klientje zrusili havarijne a nik nam nevie pivedat preco. Maju nato zo zakona narok a hotovo
@fkata , mi mame obe auta v csob , ale havarijnu platime 390 eur a mame do kopy do kopy aj s PZP, ale zda sa mi byt ta cena vysoka, a spomenula som si ze mam velmi dobru znamu v aliannzi tak som jej akurat poslala udaje tak uvidime
Ludia poradte co mam robit, zase mi volali z groupama a maju super cenu pre havarijnu a pzp, a neviem co mam robit, poistne podmienky take iste ako v inych spolocnostiach ako csob alebo allianz, poradte co robit.
Kto ma skusenosti s tou Groupama pri havarijnom poisteni?
@lucina1100 mne teraz klientke zrusili havarijne. Nevedeli sme sa dopatrat k dovodu. Vraj to tak robia. Ako plnit vedia ale. Je to mala poistovna, s malym kapitalom
@amonet , to som chcela pocut, ale podmienky maju nadstavene ako americka spolocnost😀, a ako zrusia poistku z nicoho nic? ved to nemozu ci? a vy stym robite? viete mi nieco doporucit?
@evkys staré auto, bude to drahé, neviem či sa ti oplatí