Opil som sa a skončil v nemocnici - koľko budem platiť?

brm98
19. feb 2019

Ahoj, opil som sa a skončil som v nemocnici. Sanitka ma doviezla do nemocnice vo vzdialenosti cca 25km kde mi boli robene nasledne CT snimky a zašívali mi ucho. V sanitke bol aj zdravotny lekar. Vyplach žaludku som nemal. V nemocnici som stravil iba pár hodín. Ubehli od toho skoro dva mesiace a bojim sa vyslednej sumy. A ano, som si vedomy toho že je to moja chyba a môžem si zato sám, len by som chcel vedieť kedy a koľko budem platiť zato.

saslavka73
19. feb 2019

@brm98 Daj uvidíš a zaplatis. Čo už stáva sa.

veronikaszabova
19. feb 2019

@brm98 zbehni sa spytat na zdravotku a uvidis.

brm98
autor
19. feb 2019

@veronikaszabova práveže sestrička povedala aby som sa toho nejako nedomáhal...

veronikaszabova
19. feb 2019

@brm98 tak co chces vediet?
Podla mna kazdy jeden pripad posudzuju individualne. Takze nejake "zarucene info" ti moc nepomozu

saslavka73
19. feb 2019

@brm98 Ja si tiež myslím, možno Ti ani nič nepríde. Však oni si ťa nájdu.

nevludna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka4852
19. feb 2019

Bratovi robili asi da krat ct a bol v nemocnici asi 4-5 dni a platil vyse 1000€

brm98
autor
19. feb 2019

@ivka4852 Bol prevážaný sanitkou a na akom oddelení bol? Vraj každé inakšie stoji.. a keď tak za koĺko mu prišiel účet?

mihula
19. feb 2019

@brm98 a kolko by si bol ochotný za svoj rozmar zaplatit ty?U nas su chore deti,a velmi chore,rodicia zhanaju peniaze na ich liecbu,lebo poistovna nic neda,alebo len velmi malo.Skus sa stým popasovat sam a hlavne si vstup do svedomia.A zaplat to co ti príde,lebo to bude urcite menej ako si vyzaduje onko liecba maleho pacienta

simoncik
19. feb 2019

@brm98 pozri sa spravil si chybu,pouc sa.moj syn tiez mal uraz pripity bol,bala som sa co t toho bude ,ale ani po roku a pol nic neprislo.dufam,ze uz ani nepride.mal 17 vypili dakde v lese a nestastne spadol.brala ho zachranka a sili mu hlavu.tak na tvojom mieste radsej cakam a nevyzvedam a hlavne nedrazdim ich tam osobne.oze sa stat ze ti to potom poslu aj ked by inac nemuseli.hlavne sa s toho pouc

ipetka
19. feb 2019

@mihula to by nebolo ono vsak?nerypat uuuuplne zbytocne! napisal chalan ze to nebude/nechce/nemieni zaplatit?tak naco tento zbytocny komentar?treba sa za kazdu cenu ozvat a rypat?

lucka12399
19. feb 2019

@mihula boze moj, ako keby nikto nerobil chyby.. pyta sa kolko sa plati a nie to, ze to platit nebude.

luckamorka
19. feb 2019

@mihula ja tiež nechápem ako tento jeho prípad súvisí s onko pacientami...

sissy27
19. feb 2019

@brm98 a to ti niekto povedal, že ti to dajú zaplatiť alebo nemáš zdravotné poistenie? 🤔
Lebo bežne vozí sanitka na ošetrenie ožratých bezďákov a aj opakovane a som si úplne istá, že neplatia nič a to pochybujem, že každý z nich má zdravotné poistenie. Takže fakt nevidím dôvod prečo práve ty by si si to mal zaplatiť ak máš ZP.

danuta8
20. feb 2019

Ak to bolo prvý raz, tak nič. Dostaneš upozornenie.

danuta8
20. feb 2019

Teda tak to bolo v mojom prípade, a mojej poisťovni. Dúfam ze to bude tak aj v tvojom, sú to veľké stresy, rozumiem ti. Skus si vyhľadať na nete svoju poisťovňu a všetky tie ich pravidla, práva, povinnosti, trosku nad tým stravis čas kým to prečítaš ale nebudeš v nevedomosti.

ivka4852
21. feb 2019

@brm98 ano prevazamy sanitkou na traume lezal..asi az po roku a nieco

luckamorka
3. apr 2021

@sissy27 lebo bezdaci neplatia za nic, ani pokuty v mhd, lebo ako by to od nich asi tak ziskali? vedia ze im nemaju co vziat tak kaslu na to.. bezny clovek ale platit musi. tak to zial funguje v praxi