Operátor Radosť - zľava

5. júl 2024

Prosim vas, ako funguju zlavove kody?
Mozem vsetky kody uplatnit v jednom mesiaci a postupne sa prenesu do dalsich mesiacov, alebo je lepsie kazdy mesiac uplatnit jeden kod?
Je rozdiel ked niekto moj kod uplatni alebo ja niekoho ineho? Stale to bude sumar max. 5x zlava?
Vopred dakujem za odpovede.

janagem
5. júl 2024

Máš to trochu pomýlené. Tie kódy fungujú le pre nové sim. Ťakze ak máš 5 nových kamošov ktorých máš na sim, budeš mať päť mesiacov zľavu 50%. Po určitom období dostaneš nové kody. Teda ak myslis tie kódy v apke

akinimodk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babkaland
5. júl 2024

Keďže obvykle ludia nemajú medzi známimi ludí s ktorými by takéto veci využili, mohli by sme si to zdielať. Veď na takýchto stránkach je veľa ľudí tak by sa skôr našiel niekto kto by prezdielal kódy. Väčšinou to robia tak že ak zoženieš zákazníka tak dostaneš zlavu. Aj banky to robia. Tak stačí ísť na nejakú stránku kde je veľa ludí a spýtať sa. Niekto to napríklad uvažuje mať tohto operátora, tak sa dohodnete že ten človek je akože tvoj známy ktorého si dotiahla. Chápete.

babkaland
5. júl 2024

Napríklad ja uvažujem nad tým, tak by som mohol potvrdiť niekoho že ma dotiahol a tým pádom dotyčná bude mať zľavu. Mňa to nič nestojí a niekomu pomôžem. Podľa toho čo sa tam píše tak jeden mesiac by sme mali obaja 50% zľavu.