Dobrý deň prajem. Nemá niekto skúsenosť s opatrovateľským príspevkom? Žiadam o opatrovatelsky prispevok na starku. Vcera bola u nas kontrola z uradu prace. Kazali nam dolozit nejaku dokumentaciu este, ohladom zdravotneho stavu, ktoru mame absolvovanu len som ju nedala do ziadosti kvoli tomu, ze bola starsia ako 6 mesiacov.
Myslite si, ze ked to kazali dolozit bude to schvalene? A ak bola vcera kontrola kedy mam cakat odpoved na ziadost?
Vopred ďakujem❤️
@samndaova ved zavisi od diagnozy
@samndaova no pokiaľ má ťažký stupeň demencie, tak možno je tam šanca na schválenie, ale veľmi veľa záleží od posudkoveho lekára.
@janickacrazy ano cakaju ze kazdy bude mat temirminalne stadium rakoviny
@janickacrazy špiny hnusne prašive šľak to traf,.Asi treba mať hlavu pod pazuchou debili hlúpy.Na kraviny v štáte peniaze sú a na to čo treba nie to je na media.
@alickapusinka PRESNE HNIDAM PLATIT PNKY A KED CLOVEK MA OPATROVAT CHOREHO TAK MU MA HLAVU ODREZAT
@bublinka1426 katastrofa normalne na plač.Moja kamarátka onkologicka pacientka teraz chodi na ambulantnu chemoterapiu mala plný ID a teraz jej vzali že chodí už sa len doliečovať a dali polovičný nech ide pracovať.Hnus.
@alickapusinka grc. naozaj grc.
@samndaova Tak podľa toho, aké má starká diagnózy. Ak je ležiaca alebo má ozaj niečo vážne, tak schváliť môžu. Ale ak má také diagnózy ako cukrovka a vysoký tlak, tak radšej nečakaj. Kamoškina svokra je slepá a neschvalili jej na ňu opatrovateľský.