Prosim vas,stalo sa my taka vec ze som doverovala panej na urade.Vybavovala som si opatrovnictvo na maminu,podala ziadost ,vyplnila papiere ,lekarske spravy atd.Zamietli to tak som podavala odvolanie.Ide o to ,ze ja som sa informovala tej panej na urade ze mam na odvolanie 15 dni ci sa do toho pocitaju i vikendy cize nepracovne dni.No a ona my tvrdila ze nie .tak som podavala s tym ze 15 pracovnych dni.a teraz,my prislo z bratislavy ze som sa odvolavala uz po 15 dnovej lehote.Poprosim o radu,pomoc co mam teraz robit .ako dokazem ,ze my pani na urade klamala.ved predsa by som neisla proti sebe ak viem ze 15 dni aj s vikendami,tak logicke ze podam odvolanie skor a necakam na nove lekarske spravy ,ktore podotykam som chcela este dolozit.pomozte ,poradte my 🙏🙏🙏 mam to dalej riesit sudnou cestou ?
podaj novú žiadosť s novými lekárskymi správami...prečo si tie správy nedoložila hneď?
na úradníčky sa nikdy nespoliehaj.Podmienky a všetky informácie sú niekde napísané,treba sa držať písaného...čo bolo povedané medzi 4 očami nemá žiadnu váhu.
@polrt dobrý deň. Podľa mňa pokiaľ to nie je písomne , v sms alebo maily , nevyriešite nič . mozete to prípadne riešiť cez riaditeľa úradu a dúfať že to ľudsky pochopí a nájde riešenie, uvidíte , ale súd nepomôže.