Ahojte, stala sa mi nepríjemnosť, omeškala som sa s platbou za telefón o 6 dní v Telekome. Faktúru som už uhradila. Neviete aká môže byť platba za omeškanie? :(
@0silvia0 Zabudla som, ze vobec mam platit ja. Nie je to moj mobil.. Fakturu som teraz vyplatila.. 6 dni po splatnosti
V zmluvných podmienkach je to presne stanovené - penále z omeškania platby. Takže treba zistiť čo je v zmluve u operátora.
@pinkgirl penale pridu v dalsej fakture?
Netuším, treba sa opýtať u operátora - či si to uplatňujú vždy. Naj je ísť na pobočku.
@pinkgirl keďže číslo nie je moje a majiteľ čísla je imobilný, tak sa na pobočku nedostaneme.. Tak uvidíme. Ale neprišla ani sms o vystavení faktúry,.či o jej nezaplatení
Ahoj, nic ti nepride upomienka chodi az neskor, prva zmluvna pokuta je nieco okolo 5€ a tu ak sa ti stala raz za pol roka ti hned v tej istej fakture aj oductuje ze sa to proste obcas stane... Ale s najvacsou pravdepodobnostou ti vobec nepride vyuctovana.... Keby si ju zaplatil napr o mesiac neskor tak tam mas uz upomienku 5€ a aj naklady na vymahanie 18.90€... v tvojom pripade ale urcite nic take nepride
Mne sa take raz stalo, neprislo nic, to by si sa musela omeskat dlhsie.
Taktiez sa mi to stalo neprislo mi nic..
@bubobubo29
@aeruginosa
@janulikt84 Ďakujem, budem čakať
Ja otcovi pravidelne platim neskoro, posle mi, ci mu mozem zaplatit, ked mu pride reminder. Akoze ma faktury tak do 5 e. A tusim raz som platila o par e (myslim tak 3), co som usudila, ze moze byt pokuta. 6 dni si myslim, ze nebudu riesit vobec ;) ked, tak centy, par e max
Nedaju ti nič,ja som zabudla zaplatit cely mesiac,prisla domov upomienka len na sumu ako platievam a pod tym napisane,ze kedze platim vzdy vcas,ziadne poplatky nemam
A preco si nepoziadala o odklad platby?