Okradnutie cez Bazoš - ako to riešiť?

2. feb 2020

Dobrý večer vie mi niekto poradiť?
Kupovala som cez Bazoš dámsku zimnú bundu za 20€ reálne je o viac ako polovicu drahšia stalo sa ale to že prešli už 3 mesiace odkedy som zaplatila za bundu ktorú stále nemám je hlúposť riešiť to cez políciu? Predsa len je to iba 20€ Mám pocit že má len vysmejú a pošlú domov máte skúsenosti s niečim podobným?

pribinak
2. feb 2020

No 20e je na trestne naozaj nízka suma 🤷‍♀️

ceresnovci
2. feb 2020

rozluc sa s €, zabudni na ne, pouc sa, a chod dalej so vztycenou hlavou .

kittykat22
2. feb 2020

nikto ta nevysmeje. Chod na policiu, je mozne, ze nebudes prva. Kupujuca sa moze spoliehat ze ked bude okradat ludi po 20e tak ju nikto nenahlasi. Nahlas na policii a uvidis. Najhorsie co sa ti moze stat, ze to upadne do stratena, lebo sa nenazbiera dost stazujucich. A mozno budes mat stastie

kittykat22
2. feb 2020

@pribinak @ceresnovci lenze to co radite je podporovanie okradania. Ved za 20, 30e sa mi nic nestane, tak budem veselo okradat hromadne ludi kazdy mesiac a prilepsovat si. Je to treba riesit.

pribinak
2. feb 2020

@kittykat22 ale táto suma je fakt nízka, nedá sa dať trestne

macekovam
2. feb 2020

napis jej nech si na teba spomenie ked jej to karma bude vracat....a na 20 eur sa vykasli...

tncka
3. feb 2020

Za 20e by sa mi nechcelo ani k policajtom ist, nie este spisovat nejaku zapisnicu a riesit. Pravdepodobne by z teba ani oni neboli nadseni. Zabudni na eura a pouc sa do buducna

lintu
3. feb 2020

Ak sa ti s tým chce babrať, môžeš skúsiť na sociálnych sieťach osloviť ľudí, či s tou osobou nemajú tiež negatívne skúsenosti. Teoreticky sa vás môže nazbierať viac okradnutých a už to nebude len o 20€.

dassena
3. feb 2020

tak ako si napisala, je to uplne zbytocne riesit cez policiu, lebo za taku smiesnu sumu ta nebudu riesit. takze zbytocne tam pojdes. rozluc sa s tymi peniazmi a uz druhy krat takuto kupu neriskuj!

mistymay33
3. feb 2020

Normalne chod na policiu. Neries vysku skody, to nie je tvoja starost. Mozu to riesit ako priestupok. A ak je nahodou viac poskodenych, tak potom sa to prekvalifikuje.

dilino
3. feb 2020

a nenapadlo ťa že ked pišeš že je bunda drahšia že v tom bude háčik čo sa týka nizkej ceny bundy.