Dobrý deň,chcem sa spýtať má niekto skúsenosť zobrať si na rodičáku napríklad notebook,práčku.. na splátky? dá sa to tak to som si overila tak sa pýtam či má niekto skúsenosť?
@doriiis pani prosím vás dakujem za tuto info viem ju aj bez vás ale dnes som volala infolinku a pán mi potvrdil že to čo majú na stránke je pravda stačí aj rodičák lenže záleží kolko by bola mesačná splátka orátaju mi či platím úver alebo čo ja viem čo a podla toho to schvaľujú. Žene ktorá je rozvedená a má 2 deti a rodičák plus nejaké splátky to určite nedajú.. ale teraz je skoro 500 eur aj s prídavkom a ak žena nič nespláca tak 30 eurovú splátku nemusí byt problém schváliť. Dali mi aj paušál s mobilom ktorý ma stoji 50 eur mesačne..
@doriiis možno sa pletiem toto maju na stránke a pán to potvrdil
Informácie na stránke nie sú aktuálne. Pracovala som priamo v Okayi a spisovala splátky. Keď si na rodičovskom na splátky ti nedajú nič.
@66simonka66 Ďakujem veľmi pekne včera mi pán na infolinke povedal že áno .. no nevadí je to smiešne čo sa deje v tomto štáte
No je pravda, že stránku si už dávno mohli aktualizovať. Na infolinke nespisujú splátky, takže ak povedali, že je to možné tak sa asi riadili len tým čo len prečítali. Splátky neschvaľuje Okay, schvaľuje si to spoločnosť cez ktorú to ide (Homecredit, Quatro, Ahoj, Cetelem) a všetko sa overuje.
Keďže overuju príjem,tak asi to nepôjde....rodičak sa za príjem nepovazuje