Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenost s odpredajom bytu realitke, ak je nutne predat nehnutelnost rychlo. Lokalita: krajske mesto na vychode svk, novostavba. Viem, ze to bude pod cenu, ale zaujimalo by ma o kolko tisic/desattisic eur. Prosim piste, len ak mate realnu skusenost. Dovody preco neuvadzam. Dakujem
Hej, tiez som este nepocula o tom, ze by realitka odkupovala byty. Nepomylila si sa?
@katkaseiner
@vikusjk
ano bezne realitka kupi byt ak je naozaj za "super" cenu a nasledne ho trosku upravi a preda za trhovu a ma paradny zisk, pripadne kupuju aj byty v povodnom stave, kt zrekonstruuju a predaju aj o 90 000e drahsie.
@nikol_marek ono to robia pracovnici v realitkach, ale ze ci realitka, to fakt neviem - chlapik co nam ukazoval byt, nam povedal aj o takejto moznosti, ale chapala som to ze on to cele spravi ako jednotlivec, nie ako firma
@katkaseiner okupuju kľudne aj RK, keď som pracovala ja ako makler, tak viem že firma okupovala ak to bolo výhodné
@katkaseiner aj odkupujú moja suseda tak predala. Odkúpila RK a následne opravila a predala inému záujemcovi.
@nikol_marek tak ale potom neviem, aky to ma zmysel predavat realitke pod cenu? Ved pod cenu to preda hocikomu... aj viac zaujemcov by urcite bolo, keby sa to predavalo pod cenu
Realitke nie. Ale spoločnosti ktorá byty odkupuje. Predala som o 20 000 menej ako som mala inzerát nahodený.
@katkaseiner samozrejme, že odkupuje byty realitka. Kúpi za nižšiu cenu a neskôr predá, poprípade ešte prerobí, aby si navýšili ešte vyššiu cenu.
@vikusjk tak ked niekto potrebuje rychlo peniaze, realitka ho vyplati hned, nemusi cakat na neakeho kupcu, kt pojde vybavovat hypo.
@85miska ktora spolocnost to bola? ak to nie je tajne.
Prvá solidarna spoločnosť
Ja som predala realitke byt pred rokom
@mihula smiem sa spytat aky bol rozdiel medzi vtedajsou trhovou cenou a cenou za ktoru od vas realitka odkupila?
realitka odkupila byt za cenu aku som si stanovila ja,či ho predala netusim,posledne info som mala ze ho prenajala
realitka odkupuje byty? prepac, ale o tomto som v zivote nepocula... realitka ti sprostredkuje predaj