Kúpili sme jazdené auto a cez internet si vyhliadli niekoľko PZP. Najvýhodnejšie, a aj čo sa týka doplnkových pripoistení, nám vyšla Axa/Uniqa - máte s tým skúsenosť? Viem, že teraz Axa spadá pod Uniqu, ale či aj plnenie bude nastavené tak ako pri Uniqe neviem. Prípadne, s ktorou poisťovňou máte najlepšie skúsenosti? Najmä, čo sa týka plnenia a vyplácania, lebo niektoré poisťovne nemajú rýchlosť vybavenia v povahe 🙂 Ďakujem
@janai1 pre dobro cloveka, ktoremu by si nahodou sposobila skodu, zmen poistovnu. Kooperativa je najvacsi hnoj :(
@babovka2321 naozaj? A na to si ako prišla?
@janai1 aj vlastna skusenost, skusenosti okolia (a nie len s PZP, aj s inymi poisteniami od nich)... Kooperativa sa snazi zo vsetkeho platenia vsemozne vyvliect, vela ludi sa s nimi musi tahat az po sudoch, aby videli peniaze, ktore im patria... (Nam robia napriklad problemy s vyplatenim od septembra, kedy nam pan sposobil skodu na aute a to to riesime cez cloveka, krory sa presne na toto zameriava, aby nas poistovna neodrbala).
@janai1 ale mozes citat aj tu https://www.azet.sk/firma/13354/kooperativa-poi... ... 🙂
Allianz, Generali alebo Uniqa sú moje odporúčania. Určite nie Kooperativa a Komunálna.
@babovka2321 zaujímavé, z môjho okolia nemal nikto problém s kooperativou 🤔 všetkým vyplatili čo mali
@janai1 no, ja nepoznam cloveka, co by mal s nimi dobru skusenost. Byvaly kolega pred rokmi mal u nich aj poistenie voci skode zamestnavatelovi. Nechtiac znicil drahy stroj, kooperativa mu preplatila cca 10% skody, zvysok musel sam splacat. A stalo sa mu to dvakrat 🙈
Ja mam PZP v kooperative a plnenie neviem keďže nehodu som ešte nespôsobila... Keď som mala nehodu, pani ktorá do mňa vrazila mala Wustenrot a faktúra bola vyplatená skôr ako som si prišla po auto do servisu 😅