Ahojte, je niečo také že tam pošlem peniaze nastavím si kedy ich budem môcť vybrať ? Lebo vždy keď si odložím peniaze tak ich aj tak miniem 😂 proste hľadám niečo kde si nastavíme napríklad že ich budem môcť vybrať o rok
@lukbe áno o týchto možnostiach viem, nie jedine tak že si to budem musiet usporiadať v hlave
Buď krátkodobé investovanie alebo sporiaci účet.
@daniella315 čo obnáša krátkodobé investovanie?
Napr. ich investovať cez EIC. Tam to nevieš vybrať len tak jednoducho, pokyn na výber musí schváliť spotredkovateľ.
Posli mne. Slubujem, ze Ti ich nedam ...
Sporiaci účet k tvojmu účtu, finax......
Ja mam napriklad v banke viacero poductov, kam si posielam peniaze a mozem z nich vybrat z jedneho kedykolvek a z dalsich k urcitemu datumu. Mam to ale urcene napriklad na dovolenky a podobne veci, keby sa mi nieco pokazilo, oprava vacsia. Aby som mala peniaze k dispozicii. Vyberam z toho v pripade potreby, iba na urcene veci.
@jaruska_12 je to investícia na 1 ročný časový horizont. Výnos je vyšší ako v bankách s ich produktami.
@daniella315 vieš mi poslať viac info?
@daniella315 poprosím info ☺️
Termínované vklady alebo sporenie k účtu. Ale vždy je možnosť, že to môžeš zrušiť a vybrať skôr, lenže v tom prípade prídeš o úroky. Musíš si to vyriešiť v hlave.