Dobrý deň, chcela by som Vás opäť poprosiť o radu...
Dnes som zistila, že do môjho II. piliera odvádza za mňa aj štát aj zamestnávateľ, pretože som po ukončení materskej dovolenky nebola na Sociálnom sa odhlásiť (ja som to ani netušila :( a hneď som nastúpila do práce)...
Tak som si stiahla Registračný list FO, ale som s toho jeleň... Neviete mi niekto prosím poradiť???
Ďakujem, pekný deň...
@tutulka12 Už si to pamätám len matne. Vypísala som ten formulár a poslala do TT na Sociálne a oni mi vlastne stopli odvod do II.piliera pokiaľ sa tam nevyrovná čiastka na ktorej by to tam malo byť, a keď dovŕšim tú správnu sumu, tak mi yase budú odvádzať, spravili to tak, aby to tam sedelo.
@gabrielapatrik ahoj, vidím, že ti nikto neodpovedal. Viem, že to už bolo dávnejšie ale ako si dopadla? Musela si dodatočne vypísať RLFO? totiž ja som po RD nastúpila do zamestnania a šéfka mi povedala, že za mňa podá ona odhlášku ako ma pôjde prihlásiť ako svojho zamestnanca a dnes mi došiel papier, že za mňa odvádza aj štát aj zamestnávateľ ( medzičasom som zamestnávateľa vymenila) a s bývalou šéfkou nie som v kontakte...ako mám postupovať? ďakujem