Mamičky, keď mi prišiel papier zo sociálky že mi uznávajú ocr za minulý mesiac, mám čakať peniaze na účet, alebo to treba nejako riešiť? Nikdy som na OCR ešte nebola. Ďakujem
@bambula1234 a čo si si vypísala na OČR? účet alebo adresu? ak i tam nezadala účet, tak ti to pošlú na adresu - tam to trvá dlhšie...je to vyplácané rovnako ako PN, čiže ak si na druhej strane vypíšeš účet, peniaze pídu na účet ak nie, tak na adresu....SP nemá ako vedieť tvoje číslo účtu ak im ho vždy nezadáš....
No záleží ako si si to dala vyplácať
@lilinka88 ale môže požiadať o prepočet, ak je dôvod
@bambula1234 na finálovom papieri od dr si si sama uviedla kam chceš vyplatiť
@klarissa25 veď píšem,že ak nepožiada o prepočet
@lilinka88 máš pravdu, nevšimla som si, prepáč
@klarissa25 v pohode. Ale aj v Tom prípade príde zase iba jedno rozhodnutie po prepočte a k ostatným očr už nechodia
@bambula1234 podla toho co ste si vypisali na papieroch od lekarky. Aj ked- ja som si napisala na ucet - aj s cislom uctu a socialka mi to poslala poukazkou na vyber na poste.
@bambula1234 ved tam si vypisovala, ci to chces na ucet alebo postovou poukazkou.
@bambula1234 dr. ti predsa dala papier, ktorý si odniesla do práce a kde si vypísala svoje meno a ostatné údaje, vrátane toho, či chceš poslať na účet (a doplníš číslo účtu) alebo na adresu. Alebo si mala elektronickú OČR? mne už domov rozhodnutia nechodia, hneď mi prídu peniaze na účet.