Baby poraďte. Hľadám nejakú prácu z domu. Nepotrebujem zarábať milióny ale aspoň si nejako privyrobiť. Najlepšie práca s PC. Dajte nejaké nápady. Som momentálne PN- rizikové tehotenstvo.
Dopredu ďakujem 🙂
skús pohľadať copywriting alebo potom nejaký hand made
Ja som začAla robit vyskumy cez median asivpred dvoma týždňami.zatial mi.sice prisiel len jeden a za 15 eur ale si myslim ze to je v pohode za sedenie pri pc alebo mobile
ja som pred rokom a pol začala s Farmasi, je to take striedave niekedy mesačne privyrobím 40 ale už som si zarobila aj 250. ale stoji to samozrejme čas a namahu. nič nie je zadarmo a nič nie je hneď.
@jerryjanka V com takato praca spociva? Od coho zavisi vyska toho zarobku? Mohla by si mi o tom napisat viac? Snad to nie je daka dalsia pyramidovka alebo co 😨
je to predaj kozmetiky a drogerie, vyška zavisi od toho kolko predáš ale aj kolko bodov nazbieraš.
teda hned maš 23% z ceny, potom provizie v zavislosti kolko bodov si dosiahla 3,6,9,12 atd až 22% z nazbieranych bodov. Kočka nadomnou už ma 22% dostala už aj auto, pc, telefon k dispozicii, ja sa tomu popri praci a troch deťoch nemam možnosť tolko venovať, čo je škoda isto by som bola vyššie.
Ja pracujem cez 2 roky s Justom a som spokojná...nieje to na vyžitie ale na prilepšenie ,no okrem prijmu kopec užitočných informácii,firemných výhod , stretnutí so zaujímavými luďmi adť..Samozrejme že dá sa zarábať aj tak že človek pracuje na hlavnú činnosť no vyžaduje si to viac času ale všetko záleží od šikovnosti každej poradkyne...
@gajdoscikova no uz som na materskej zavisi to od toho o akej praci sa jedna 😊 ale som otvorena.
Ahojte, viete o serioznej praci na doma, vdaka?
Hľadám jednu šikovnú mamičku ktorá by si chcela privyrobiť s Just&Nahrin najlepšie z okolia LC ale nemusí pomôžem so šťartom ,objednávkami a všetkým čo bude treba....
Aj ja sa pripojím, tiež hľadám niečo na prilepšenie 🙂
napíšte mi 🙂
Dievčatá ja som začala pracovať s firmou Farmasi je to predaj produktov si privyrábam trošku. Nie je to záväzné a je to bezplatné 👌🏻 Registrácia je lahká a dostávaš rôzne darčeky za zbierané body a podľa tvojej šikovnosti aj finančné odmeny. Je to katalógový predaj ja som si spravila aj na FB skupinku a tak predávam. Je to fajn pri malej. Časovo sa tomu venuješ kedy chceš. 👌🏻 Keby ste chceli viac info kľudne mi napíšte 👌🏻
Napíšte mi do ss 🙂
vacsinou vsetko su to take prace, ze musis nieco platit, skor take klamlive prace, preto si dobre rozmysli do coho pojdes, aby si sa nahodou nenamocila do niecoho co nechces 🙂 skus sa popytat v nejakych mensich firmach 🙂 kamaratka ta si zohnala nahadzovanie udajov do systemu, sice v nejakej poistovacej firme, ale len nahadzovala 🙂 cize pohode 🙂