Nesplácanie pôžičky od spoločnosti Pohotovosť

nikita002
21. nov 2016

ahojte potrebovala by som poradit mam pozicku od spolocnosti pohotovost dlhsie sa to nesplaca teraz mi prislo ze sa pohotovost odvolala proti rozhodnutiu okresneho uradu na zriadenie zalozneho vkladu do katastra ....ked som volala na okresny urad tak mi povedala ze sa mam vyjadrit k tomu odvolaniu tak som napisala teda ze budem to splacat a ze som si vedoma dlhu nechcem nechcem mat problemy .teraz to vsetko poslali na krajsky sud a teda budu rozhodovat o tom vklade do kastra asi tak som to ppchopila ....a co bude dalej ? aky je dalsi postup

evittam
21. nov 2016

@nikita002 Hmmm, a čo chceš poradiť - najskôr si požičiaš od úžerníkov, nesplácaš a potom čakáš čo ti poradíme tu na MK? No ja ti poradím čím skôr splatiť dlh ak je to už na súde. Ich už žiadne splátky nezaujímajú - tie si mala splácať dovtedy kým si mala tú možnosť a kým to nedali na súd.....A zaplatíš nielen 2 až 3x viac ako pri bežných splátkach ale oveľa oveľa viac...A nie si požičať v štýle veď nech si počkajú. A ak máš majetok (čo podľa toho čo píšeš asi máš) - teda keď píšeš o návrhu na vklad do katastra - tak ak nezaplatíš dlžnú čiastku aj s peknými úrokmi tak môžu kľudne predať tvoj byt v dražbe.

nikita002
autor
21. nov 2016

@evittam mam len ciastku 1/3 .....no bohuzial zobrala som si uver aj od uzernikov ...uz teraz len splatit cim skor ....

miskatomy
22. nov 2016

@nikita002 neboj sa nie si sama kto si zobral peniaze lebo ich potreboval...kolko si si pozicala a kolko uz mas asi splatene?