včera mi kamarátka posielala peniaze a stále neprišli. Má inú banku ako ja. Prídu v pondelok?
Asi áno. Banky si stále robia, čo chcú... 😟
este tusim do tretej sa mozu pripisat podla banky alebo v pondelok zavisi aj od toho kedy vcera posielala
Pane bože. Len priamy vklad je hneď na účte. Ostatné prevody trvajú, niekto podrží deň, niekto aj tri. Keďže ide víkend, môže byť že až v pondelok ich budete mať.
podla pravidiel SEPA pri prevode na ucet v inej banke, musi banka dodrzat D+1, cize den podania + 1 pracovny den, nie je stanovene o kolkej to musis mat pripisane na ucet, preto je to u kazdej banky ine niekde je o 11.00 inde az o 15.00
ak to posielala vecer po 21 odidu az dnes a pridu az v pondelok
posielala to včera pred 12 na obed.
Tak dnes ich musis mat alebo ta klame
Tak, tak, ak to posielala včera, dnes sa musia objaviť na účte.
Dnes na účte, ale zúčtovať ich môžu aj večer.
ved nech ti pošle kopiu uhrady a budeš vedieť či ti ich poslala alebo nie
Kľudne aj v pondelok môžu prísť. Osobne sa mi to stalo,známy mi vracal požičané peniaze cez internet banking, poslal mi aj ten screen shot mobilu, kde bol čas aj dátum a môj účet plus suma, akú previedol. Mal inú banku ako ja. Bol štvrtok pred obedom, peniaze prišli v pondelok na obed.
Neviem, ci sa nieco zmenilo, ale boli banky, z ktorych peniaze standardne chodili az o dva dni. Skus napisat odkial kam sa posielalo.
UZ PRISLI
no super, dúfam, že aspoň nejaká slušná suma
Stáva sa to... Niekedy je to rýchlo a občas to trvá aj par dni... Myslím, že keď do 16tej neprídu, tak až v pondelok🤷♀️
@ailiba nie netrva to par dni 🤷♀️ ako uz bolo napisane vyssie banky musia dodrziavat SEPA standardy a akakolvek SEPA medzibankova platba zadana s aktualnym datumom splatnosti (nie vecer po uzavierke, nie nedela, kedy system pracuje s pondelkovym datumom atd.) musi byt pripisana nasledujuci pracovny den - takze ak bol prevod zrealizovany vo stvrtok budu peniaze pripisane na ucet prijemcu v piatok
😃
Mne peniaze z inej banky v pracovny den pridu tak do 3 hodin.