Ahojte, dnes som chcela zaplatiť kartou v potravinách a pokladníčka mi povedala, že neprešla platba, asi mali poruchu na terminály, zaplatila som teda v hotovosti, napriek tomu mi však v mojej bankovej aplikácii ukázalo, že platba bola z účtu zrealizovaná. V obchode mi vysvetlili, že sa mi tá platba vráti späť na účet, lebo transakcia u nich bola neúspešná, ale že sa mám prípadne obrátiť na moju banku, keby bolo treba. Neviem, stretli ste sa už s takýmto niečím? Vrátia sa mi peniaze? Bločik o platení v hotovosti mám odložený. Vďaka.
Malo by sa to zrušiť samo. Doklad z terminálu o zamietnutí ti nedala?
@salamistka v SLSP píše kedy ma byt platba zúčtovana pri rezervovaných platbách. Nemáš tam dátum?
@simca06022011 nie, nič sa jej tam nevytlačilo, len na obrazovke mala vypísané, že neprešla platba
@janai1 nie je tam iný dátum, len ten keď som "zaplatila".
Ano, vrátia sa. Mne sa to raz stalo, keď som platila 500€ za batožinu na letisku - tvrdili mi, že to nie je zaplatené, ale z môjho konta bolo preč, tak som takú sumu nechcela platiť znova. Na moje prekvapenie o den alebo dva boli peniaze spät u mňa
Presne, nevyšiel papierik
@salamistka zavolaj do banky nech ti preveria stav platby ak chceš mať pokoj v duši ☺️
@salamistka robila som za kasou pred milión rokmi, pár krát sa to stalo, že neprešla a raz aj mne, keď som platila. Peniaze prišli normálne naspäť na účet za pár dní (mala som slsp).
Vrati sa ti to 🙂
Ahojte, neviem, ci to sem patri, no mam otazku.
Zakaznici spravili na firemny terminal platbu, s tym, ze v nom nebola paska, im ukazalo, ze platba presla, no mne neprisli peniaze na ucet, ide o stary terminal este, neviem si to tam nejak zistit? Nikdy sa mi to doteraz nestalo, len teda zamestnanci spravili 2 platby bez pasky a zrovna chybaju na ucte. Dakujem za info.
nechodia ti vypisy k terminalu? ja si to jedine tam viem pozriet (ale chodi mi len raz mesacne). A co uzavierka? na uzavierke z terminalu su tieto sumy naratane?
@simca06022011 vypisy mi chodia, uz jedna platba presla, takze ratam, ze pride aj druha, ved podla vypisov som zistila, ze mi chybaju 🤷♀️
tak len pockaj, mne chodia platby naraz preto sa pytam :DD mne pride presne ta suma na ucet, co vecer je v uzavierke terminalu.
Stáva sa.Tie peniaze by mali byť takzvane ,,rezervované".Keď do určitého dátumu si ich predávajúci reálne nestiahne,uvoľnia sa späť na účet.