Môže stáť 1m³ ohrevu teplej vody 15euro? Mali sme strašný nedoplatok za teplú vodu.
@kikanik tiez som sa predvcerom pytala muza ako je mozne, ze jeho kolegovia maju vysoke nedoplatky za vodu (byvaju v meste na bytoch) kym pre nas na dome v dedine je to najlacnejsi druh energie,, keby elektr. a najma plyn boli take lacne, to by boli ine uspory
@chodec15 prosím kôli ruskej agresii???? Aha to som nevedel zase niečo nové. Takže vôbec nie kôli sankciám...na ruskú ropu a plyn a práve to predražilo komodity.. prečo nedali sankcie na ruský urán ( z uránu sa vyrába uranovy prach a z neho uránovej tyče a to znamená elektrická energia) jaaaaj aha lebo embargo na urán by bolelo USA a Francúzsko. Samozrejme aj Slovensko ale na nás sa na tomto svete z vysoka......Ľudia ja sa len čudujem ako niektorý plytko uvažujú. V TV vám niečo povedia, musí to byť niečo jednoduché aby ste si to zapamätali.. najlepšie je a chodec si to zapamätal a používa to a balamuti aj vás. Takže "určite" kôli ruskej agresii....🙂
@matej2227 Naši oligarchovia musia kremelskeho psychopata zbožňovat, dá sa na neho zvaliť všetko 😂
Tie ceny vôbec nie sú nasledkom nenazranych monopolov a regulačného úradu ktorý by mohli rovno zrušiť lebo namiesto občanom pomáha oligarchom.
Autorka 15 eur za kubík teplej vody je bohužiaľ bežná cena.
@matej2227 ty budes taka jednoduchsia, ze? V tvojom milovanom ruzzku sa ludia k teplej vode casto krat ani nedostanu,o teple v bytoch mozu snivat-ty nerastne bohatstvo.😂 O splachovacom zachode tam sniva 30% domacnosti. Mnohi si vodu ohrievaju na plyne ako pred 50 rokmi. Hlavne , ze ty robis na zapadne velmoci.😂 Skus sledovat menej blabolov od Blahu a spol.
Fico ti teraz znizi ceny energii o polovicu, takisto aj benzin vraj uz zlacnel o 50c. Zvysi socialne davky, aby ste nepomreli od hladu.😂
@matej2227 no zatiaľ tu trolluješ len ty.
Božekať nemusíš, kľudne môžeš napísať svoje predstavy namiesto alibistických kecov o nejakom strapatom Borisovi (zaujímavé, že si prišiel s rovnakou teóriou aká sa omieľa na dezinfo weboch), takže ak niečo máš, tak píš k veci alebo ma už neoznačuj v tejto diskusii lebo na táraniny nemám čas.
@stanulienkat trollovia sa nám tu zišli.. ešte dobre že vám už ostala len tá klávesnica..🙂
@matej2227 nie,nie..nezostala len klavesnica. Uz sa tesime na lacne potraviny a benzin.😂😂😂 Na slovensku sebestacnost, vyrubane lesy. Ja sa tesim, ze si zvolila takych mentalnych atletov ako Huluak, Danko... V Cadci vam zvysia socialne davky, aby ste sa priblizili urovnou vyspelemu sovietskemu ludu.😂😂
@kikanik môže..žiaľ