Nedoplatky na energiách

13. júl 2023

Dobrý deň ,s kamarátkou sme dve byvali v byte ešte pred rokom a teraz od nás pýta nedoplatok 20€ ,ale jednu vec nechápem že vyvoláva a chce prísť za nami domov ak mu nedáme peniaze a pritom má veľké firmy nechápem že niekomu není zle pýtať od študentov 20€ nepoviem keby to bola extrémna suma ,ale pritom nemá o peniaze núdzu,jasné že to vyplatime ale aký máte na to názor keď je dospelý muž pre 20€ takto výstrajať a vkuse vyvolávať ?

autor
13. júl 2023

Majitel

maca1984
13. júl 2023

... sú to peniaze ktoré mu patria a je jedno či má o peniaze núdzu alebo nie.

sajmonka_1216
13. júl 2023

no aj keď 20€, ale 20 tu, 20 tam a dokopy by prišiel o mnoho viac... ked ste dlžné, treba to vyplatiť.. to nie je taký problém, horšie by bolo 2000€
zaplatíš čím skôr a máš pokoj

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

Si dospela a teda by si mala vediet, ze nedoplatky treba platit a je jedno komu.

viestta
13. júl 2023

A je taky problem poslat tych 20€? Vsak su to jeho peniaze, ma na nich narok bez ohladu aky ma majetok.

zuzanka.zuzu
13. júl 2023

mládež nám sprostie a ani im to nedochadza 🙈😂

0silvia0
13. júl 2023

A preco by ste mu tie peniaze akoze nemali dat, ked pises, ze ak mu nedame peniaze? Vy ste odmietli doplatit?

lelelienka
13. júl 2023

Spytam sa naopak, nie je tebe trapne nezaplatit mu, co mu patri? Tu vobec nejde o to kolko ma penazi, ide o princip 😉 A cim skor sa aj vy studenti naucite, ze clovek ma aj povinnosti, tym lepsie - nikto ta nebude sponzorovat len preto, ze ty si studentka a on ma viac penazi. Teda, mozno ano, ale to je uz asi skor ina kapitola 😁

kittykat22
13. júl 2023

S majitelom nie je nic zle. Ty sa nevies spravat. Ani z obchodu neodides s vetou "mate vysoke trzby, 20e nakup dnes nezaplatim.
A slovne spojenie "že niekomu není zle pýtať od študentov " - dievca, na vychode gramatiku neucia? Ciarky tiez nie? Pisomny prejav mas velmi biedny.

kitycat
13. júl 2023

Vitaj do sveta dospelych, ty studentka 🙈

miriam11
13. júl 2023

Si predstav, že prenajíma viac bytov a každý, ked mu dlží nedoplatky.... to sa nazbiera. Patri mu to.

zuzanaete
13. júl 2023

Pan nie je charita. Mozno ma aj vela penazi vdaka tomu, ze si nenechava ujst “drobne”. Treba zaplatit, ak je to opravnene a mevyhovarat sa na studentsky status.

nelca0510
13. júl 2023

Nuž,škoda že si nenechal aspoň pol depozitu. Tieto peniaze mu právom patria.

hopsadobrandejsa
13. júl 2023

Vitaj v svete kapitalizmu moja zlata....

Bohati ci uspesni ludia nemaju peniaze skrz toho, ze kade tade ludom poudpustali "dlhy". Mali ste nedoplatok na energiach, tie peniaze mu pravom platia. Tu sa nejedna o vysku sumy, ale o princip.

Cim skor sa naucis, ze svet sa s tebou maznat nebude, tym lahsie sa ti bude zit. Ty si myslis, ze zivnostnik ti robi peklo zo zivota kvoli 20 euram. Keby to bola nejaka statna institucia tak uz mas doma upomienku s lehotou splatnosti dlhu.

Nauc sa pristupovat k svojim povinnostiam zodpovedne. Nikto ti nie je nic dlzny len preto, ze ty si studentka alebo len preto, ze dotycny ma peniaze.

Mala by si mu skor byt vdacna, ze tie peniaze od Vas "nahana". Je to pre teba dobra lekcia, inak by si mohla nadobudnut dojem, ze ked jeden clovek odpustil tak odpustia vsetci.

sasa1310
14. júl 2023

sa ani trošku nehanbíš, že ti musí niekto vyvolávať kvôli tomu, aby si mu uhradila 20 eur? to si čo za človeka, že máš problém to zaplatiť?

jaroslav81
14. júl 2023

väčšina bohatých ľudí je preto bohatých, lebo mu záleží aj na 20€....

lucylaw
14. júl 2023

Ja zase nechápem, že niekomu nie je hanba nezaplatiť nedoplatok, ktorý vyrobil a ešte sa tu rozkrikovať na sociálnej sieti, čo si to vôbec majiteľ dovoľuje od vás ten nedoplatok chcieť a vyvolávať kvôli tomu 🙈 Tebe môže byť úplne u riti, či má on na účte milióny eur alebo prežíva z mesiaca na mesiac, raz máš nejaký dlh, tak ho treba zaplatiť a je tvoja hanba, že si ten dlh nezaplatila hneď, ale niekto ti kvôli tomu musí vyvolávať 🙈 Čo je on nejaká charita, aby vám finančne vypomáhal? Mne sa už naozaj musí len snívať, keď čítam takéto veci 🙈

konik123_
14. júl 2023

Bože a že ja musím platit nedoplatky ZSE. Do prčic veď ty musia mať toľko peňazí, že sa nehanbia si ešte odo mňa pýtať 😂