Chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s nejakou bankovou alebo nebankovou pôžičkou, ktorá poskytuje úver ( pôžičku) aj ženám na materskej alebo rodičovskej dovolenke
Raz som tu čítala jeden veľmi dobrý komentár:
"Neviem si predstaviť nič také, čo by sa nedalo riešiť inak ako pôžičkou z nebankovky".
Takže moja rada- skús iné možnosti, ktoré Ťa neprivedú na ulicu.
@lienka737 jasné beriem to, a máš pravdu... Ja vsak pôžičku momentálne žiadnu nepotrebujem, fórum nieje pre moje vlastné potreby.. Len som sa chcela informovať či tu nejaká mamička nemá skúsenosti 🙂 ale ďakujem vám za odpovede
Mne v slsp povedali,ze pozicku by som mohla dostat skor ja ako moj muz😀ale posudzovat nas budu spolu,kedze sme manzelia,tak neviem,ci som ti pomohla😊ja zatial beriem este matersku,nie rodicak
Ja ked si otvorim mk tak hned hore na mna vyskoci reklama kde je pisane ze poskytuju pozicku aj pre mamicky na md a rd.strasne ma to zakazdym riadne na sere lebo si fakt neviem predstavit hlavne ked su zeny samozivitelky ako to budu z rd md splacat.potom sa len zbytocne zadlzia az po usi.a ked potrebuju pozicku manzelia alebo co spolu ziju tak zbehnu do banky a nie takym uzernikom.a ze toto mk podporuje taketo hlupe reklamy nechapem.