Ahojte, obraciam sa na Vás s prosbou, či neviete poradiť nejakú nebankovku, v ktorej ste boli spokojné s krátkodobou pôžičkou? Potrebujem súrne 500€ ktoré viem za 2 mesiace splatiť, som v zlej situácii, kedy potrebujem peniaze najneskôr do piatku.
Ďakujem veľmi pekne
Prosím hejty si nechajte pre seba, keď nepoznáš nesúď - každý sa môže raz ocitnúť v takej situácii.
A nemáš nikoho, kto by ti tie peniaze mohol požičať?
@lavender94 bohužiaľ, keby som mala, nepokúšala by som sa nájsť nejakú nebankovku
Prečo nebankovka? Veď normálne vo svojej banke požiadaj o úver.
@janai1 bohužiaľ som po RD v novej práci a som ešte mesiac v skúšobnej dobe
Kolegyna teraz riesila presne tento typ problemu, nechcela z banky a zobrala si HOME CREDIT ale teda preplatila vela - ale mala ich od podpisu do hodky na ucte,skus uvidis
Písala si príspevok a vymazala, píšem ešte raz, ako chceš vrátiť za 2 mesiace 500e v nebankovke keď si v zlej finančnej situacii a ani nevieš či po skúšobnej dobe budeš stále pracovať? Ak potrebuješ niekde vrátiť, či niečo splatiť, radšej si daj vystaviť splátkový kalendár, ako sa kvôli 500e zadlžiť ešte viac.
@tosomja príspevok bol vymazaný zo strany adminov pretože som tam mala formulku že ak je aj tu niekto ochotný nech zanechá správu čo je zakázané, preto som ho musela upraviť a zadať v trochu inom znení. Nie je tam dôvod na rozviazanie pracovného pomeru aj po skúšobnej dobe, len mi aktuálne nepožičia asi nik iný ako nebankovka a je to fakt súrne. Preto skúšam tu zistiť s akými nebankovkami maju ostatný aspon ako takú lepšiu skúsenosť
Tak počkaj, kým budeš po skúšobnej dobe a potom žiadaj spotrebný úver v tvojej banke. Nebankovky sú nevýhodné a častokrát vedú k exekúcii.
A čo je tak strašne súrne ze to nevydrží mesiac?
500 EUR TI da aj banka. To nie je až tak veľa. Môj kolega sa tiež pre 500 eur dostal s nebankovkou do poriadneho pruseru.
napiš mi ss poradim ti znameho môjho.
@alickapusinka pisala som, dakujem
Ale na otázku si neodpovedala.
@tosomja ospravedlňujem sa, zaplatiť to chcem samozrejme z výplaty, keďže som začala pracovať v polke mesiaca ešte som nemala celú výplatu, tú budem mať až budúci mesiac za celý tento mesiac odpracovaný.
A z čoho potom budeš žiť do konca ďalšieho mesiaca, keď dáš 500e z výplaty? Z čoho zaplatíš nájom a budeš jesť?
@tosomja preto som pisala ze potrebujem pozicku na dva mesiace, samozrejme ze 500€ nemozem dat v jednej splatke ale v dvoch ano, bavi vas to sa tu do mna navazat?
Nechápem načo potrebuješ 500e hneď teraz. Kde máš manžela? Partnera?
@tosomja chvalabohu uz ho nemam, bol to tyran od ktoreho som usla do podnajmu.
Pozri, nikto ti tu nechce zle, ale od nebankovky by som nepoziciavala. Hoci 500 eur, tak radšej skús ešte zaťať zuby a vydržať. Poznám človeka, ktorý má teraz kvôli nebankovke exekúciu.
Baby , skusala som uz snad vsetko, precerpanie nemam povolene a ak by som ho chcvela teraz tak musim mat dokladovatelny 3 mesacny prijem, pri kreditke detto
Povolene precerpanie, kreditka, pri tejto sume.