Prosím vás natrhla som 100 eurovku na boku pozdlž - 3, 5cm asi. Je nová pekná ale natrhnutá neviete či mi ju vymenia mam vub. a za kolko je z tej ceny nejake percento koli tomu ze to je vyššia bankovka ? dakujem 🙂
Keď z nej nič nechýba,bez problémov vymenia.
Skúsim. 🤍 ďakujem
Ja som nedavno dala podobnu do vkladomatu a vzalo ju tiez som sa bala ci mi ju vkladomat nevrati ale nie.
Chod do nejakeho obchodu a zaplat v samoobsluznej kase ..mozno ju zoberie … mne zobral podobnu 50tku
@olimuc
@renata1405 lenze ja sa bojim to zalepiť vy ste to páskou? ja sa bojím ze to zlepim o 1 mm inak a mozem ísť do čerta :(je to dost velké neni to 1cm a je to skríža ze aj vrch je poškodený ten tenký na povrchu. je to šikmý trhanec.. nevadí opytam sa v banke lebo ta páska by bola dost nápadná asi
Skus zalepit a bude to ok, bezne sa to robi. Ak sa bojis, chod do banky a vymenia ti ju.
volala som ze 20 percent zo sumy. v pobocke . ale to mi na infolinke povedali. a to je omja banka. ja to asi zlepim a pojdem skusit stastie 🙄 dakujem
@damira90 nie ja som ju vobec nelepila taku som ju tam polozila a vzalo ju v samoobsluznej pokladni mi ju nevzalo.
Zalepila som jua je ako nova. Bola už je v Obchode......ďakujem dievcata. Keby mam platiť 20 percent zo sto tak ma porazí.
@damira90 neviem odkial si, ale poskodene bankovky vymiena Narodna banka. Ja som bola menit takto v BA, mala som roztrhnutu na polovicku, len na takom kusku to drzalo.
Sporitelna, kde som dlhorocny klient ma otocila vo dverach, ze oni poskodene bankovky nemenia.
@muchotrafka298 kokos krasne jednanie. to im riaditelka nakazala mrzi ma to. no prelepila som a je to ok a uz ju nemam. zbavila som sa jej okres nz
@damira90 mne polepenu dali v zmenarni. Nevsimla som si az neskor mozno o 2 mesiace. Lepena z oboch stran a dost velky kus. Platila som nou tento tyzden v kauflande. Nic predavacka nepovedala. Ani ju neskumala. Bala som sa ze ju nevezme
@slavomira236 tak je dobre aspon ste sa jej zbavili 🙂
Lepiaca páska a v pohode, ibaknv banke ju vymenia ak z nej nechýba a ak by chýbalo viac ako je limit=nbs vymieňa bankovky
@muchotrafka298 tatra banka mi.100eurovku roztrhnutu na polovicu menila
Proisim vas
Zoberu mi v obchode asi 2 cm natrhnutu 50?
Ak z nej nič nechýba dostaneš plnú sumu.
Komerčná banka vám vymení bankovky, ktoré sú kompletné, natrhnuté alebo im chýba iba nepatrná časť (menej ako 1 cm z bankovky). Centrálna banka, v našom prípade Národná banka Slovenska (NBS), vymení aj peniaze, ktorým chýba viac ako nepatrná časť.