Nápady na vlastný biznis alebo dobrú investíciu

15. nov 2024

Ahojte chcem sa spýtať či máte niektorá nejaké nápady na nejaký vlastný biznis alebo dobrú investíciu o com si možno myslíte, že je to výhodne alebo by ste to vyskúšali keby možno máte nato nejaký badget peňazí.
Nemusí ísť vyslovene iba o biznis plán, ale možno aj či si myslite že je stále výhodne otvoriť si nejaký salón- kozmetický, kadernícky, obočie.. alebo niečo na tento štýl.
Poprípade hoci aká investícia.
Rozmyslam nad niečim a napadlo ma, že je možno fajn si takto vymeniť názory
Pekný deň 😁

domiklik
15. nov 2024

Pokiaľ niekto biznis plán má, a aj dobrý, určite ti ho neprezradí. Otvoriť kozmetický, kadernícky salón sa oplatí, pokiaľ si fakt dobra, máš proklientsky pristup, neodrbavas zákaznícky, a tvoja prevádzka nie je chliev. Za dobrou kaderníčkou su ženy ochotné aj cestovať.

pribinak
15. nov 2024

Kto na dobrý biznis plán, tak ti ho určite neprezradí! Veď by poškodil sám sebe.
Ani ty by si nikomu neprezradila svoj nápad ak by si nejaký mala

madeincssr
15. nov 2024

No uz to tu zaznelo ze odstranovanie tetovani (skor ci neskor bude mat velky boom). Ale je mozne, ze to budu moct robit len lekarsky kvalifikovani ludia.

martinmmartin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sweet20
15. nov 2024

Aky mas kapital? Co ta bavi?

marcellka32
15. nov 2024

@madeincssr to môže/mal by robiť len lekár

rikarika
15. nov 2024

Na Markíze beží taká relácia, tuším sa to volá jama levova, sleduj, možno ťa niečo osloví...😁

belle_vie
15. nov 2024

Zalozit siet sukromnych zdravotnickych zariadeni. To bude pri slovenskom stave verejneho zdravotnictva vzdy zlata bana.
Uz len najst lar milionov na vybavenie a vykuzlit personal :D

margotka17
15. nov 2024

Ja hovorím, že dobrých kadernícok nikdy nie je dosť. Ak si trufas na účesy, kľudne začni. Ja ak by som mala začať, tak by som piekla torty, je ozaj ťažké nájsť cukrárku, ktorá upečie tortu nie len na vzhľad, ale aj na chuť. Držím ti palceky, nech si splnis svoj sen 👍

autor
15. nov 2024

@margotka17 ďakujem krásne

katkaseiner
Dnes o 06:41

za mna dds-ka. Na to aamozrejme potrebujes vzdelanie, budovu, osetrovatelky, zdravotne sestry, personal - kuchyna, udrzbar, recepcna - sama by som aa do toho nikdy nepustila - na to treba aj zaludok - ale teda je ich nedostatok - hlavne takych ktore nie su za 2tis e na mesiac