Námietka proti exekúcii

robyzzz
8. feb 2024

Ahojte, mojej sestre prisla exekucia po zosnulom otcovi za nespravenie STK pricom auto bolo odhlasene polroka pred skoncenim STK. Exekutor povedal ze mozme podat namietku a namietka musi obsahovat vsetky uradne nalezitosti. Mame papiere o odhlaseni auta aj o zaplateni poplatku za odhlasenie. Obaja sme mladi a vobec nemame v tomto skusenosti preto sa chcem opytat co ma ta namietka obsahovat, ci staci strucne napisat ze auto bolo odhlasene atd. a poslat namietku na adresu exekutora spolu s prilohami, lebo sme uplne strateni. Nejde o velku ciastku ale nechceme platit za nieco co nieje nasa chyba kedze otec zomrel skor ako prisla ta pokuta a nemohol to uz vyriesit on. Dakujem

janulienka78
8. feb 2024

@robyzzz presne ako píšeš....stručne opísať a doložiť do prílohy doklady o vyradení z evidencie. Všetko poslať na adresu exekútora. Pozor, aby ste dodržali lehotu 15 dní od prevzatia upovedomenie o začatí exekúcie.

m1985h
8. feb 2024

@robyzzz www.pomahamedlznikom.sk - môžete sa ísť poradiť aj sem. Je tam o.i. právnik zdarma, môže pomôcť so spísaním námietky.

robyzzz
autor
9. feb 2024

Dakujem velmi pekne obom 🙂