Chcem si kúpiť na splátky elektroniku, predbežne som vyplnila údaje a poslali mi emailom zmluvu atď a je tam niečo, že revolvingovy úver? Moc tomu nerozumiem, ja chcem len nákup na splátky. Nemáte skúsenosti? Je to v poriadku? Ešte som to nepodpísala.
@zuzkaa1991 Ale ja chcem len teraz niečo na splátky kúpiť, nechcem opakovať nič. Tak ja neviem že čo to znamená. Splatiť môžem predčasne.
Cez aku spolocnost je ten uver?
@la_dolce_vita Je to cez Home credit. Môžem poslať k nahliadnutiu zmluvu.
HC dava na splatky formou kreditnej karty- preto ten revolving. Tzn., ze schvalia ti splatku, ale vystavia ti k nej kreditku a ucet. Ty z tej kreditky potom budes moct stale cerpat, takze ju mozes opakovane vyuzivat.
@ariola Ale ja z tej kreditky čerpať nič nechcem.
chces, tu blbost co si chces kupit a nemas na nu
Ja tomu rozumiem, no oni tak funguju. Staci ist na ich stranku, maju to tam pekne vysvetlene.
Ariola ma pravdu. Je to trosku odrb. Skoda ze si neskusila radsej quatro alebo mensi spotrebak.
@la_dolce_vita Ja som to zatiaľ nepotvrdila, volala som tam, že som si to rozmyslela, povedali mi, že sa automaticky zmluva stornuje, keďže nie je potvrdená mnou.
Mám in radšej pre istotu poslať odstúpenie od zmluvy?
veď si to nepodpísala.od čoho chceš odstupovať?
@rozculena Oni to chceli potvrdiť všetko a na konci dodať dva druhy dokladov a výpis z účtu a to celé potvrdiť podpisom - sms kódom..to som neurobila. Len aby niečo nevymýšľali.
Revolvingovy uver znamena ze sa opakujúci je co ssom sa ucila.v skole dávno 😁😁dajte si do google co to je.... treba ai poriadne prečítať obchodne podmienky ohladom splacania ukončenia atd rocnu urokovu sadzbu 🙂 ale nesla by som do toho ale mozu mat dobre podmienky...takze určite prečítať poriadne malinke pisemnka pokuty atd...a porovnat.s inym sppyrebnym uverom