Najlepšie sporenie alebo najlepšia vkladná knižka na trhu

Ahojte, chcela by som sa informovat ci mate skusenost, v ktorej banke je nalepsie sporenie alebo VK.
Kde je najlepsi urok a pod.
Dakujem za rady a odpovede.

libela
29. sep 2015

To by teda aj mňa zaujímalo. Uvažujem nad takým niečim pre deti.

betulinka1
29. sep 2015

Ja mam malemu v prima banke detsky ucet + sporiacI. Bez poplatkov. Sporiaci 5% rocne a bezny do 1000 € urok 3%. Ale davala som to davnejsie, neviem ci este ponukaju. Ale tiez ma zaujimaju dalsie produkty. Pripadne poistka.

bonaqa2013
30. sep 2015

Finančná hitparáda.sk Treba si to pozrieť.

srnka1122
30. sep 2015

Ja som si minule o tom studovala veci na nete a docitala som sa,ze sice vkladne knizky su na ustupe ale stale su vyhodnejsie ako sporiace ucty tak neviem..chystam sa este informovat v banke a podla toho sa rozhodnem.

stlienka
20. nov 2015

Určite by som nešla cez banku, ale dala by som peniaze priamo do fondov. Banky aj tak dávajú peniaze do fondov a preto úrok je mizerný, lebo každý z nich si necháva peniaze pre seba a Vám dajú len minimálnu časť. Ale ak ich dáte priamo do fondov alebo do správcovských spoločností máte veĺmi pekný výnos. A čo je veĺká výhoda, kedykoľvek si peniaze odtiaľ môžete zobrať bez nejakej pokuty.

evittam
20. nov 2015

@katkamarincinova1973 Ani jedno ani druhé. Zbytočne vyhodené peniaze, ktoré sa vám nikdy nezhodnotia a po rokoch už vôbec nebudú mať tú hodnotu....Treba investovať do iných komodít - posledné do čoho tak to sú banky, poisťovne, fondy a iní podobní ťahači peňazí. 😉