Ahojte, chcela by som sa informovat ci mate skusenost, v ktorej banke je nalepsie sporenie alebo VK.
Kde je najlepsi urok a pod.
Dakujem za rady a odpovede.
Ja mam malemu v prima banke detsky ucet + sporiacI. Bez poplatkov. Sporiaci 5% rocne a bezny do 1000 € urok 3%. Ale davala som to davnejsie, neviem ci este ponukaju. Ale tiez ma zaujimaju dalsie produkty. Pripadne poistka.
Finančná hitparáda.sk Treba si to pozrieť.
Ja som si minule o tom studovala veci na nete a docitala som sa,ze sice vkladne knizky su na ustupe ale stale su vyhodnejsie ako sporiace ucty tak neviem..chystam sa este informovat v banke a podla toho sa rozhodnem.
Určite by som nešla cez banku, ale dala by som peniaze priamo do fondov. Banky aj tak dávajú peniaze do fondov a preto úrok je mizerný, lebo každý z nich si necháva peniaze pre seba a Vám dajú len minimálnu časť. Ale ak ich dáte priamo do fondov alebo do správcovských spoločností máte veĺmi pekný výnos. A čo je veĺká výhoda, kedykoľvek si peniaze odtiaľ môžete zobrať bez nejakej pokuty.
@katkamarincinova1973 Ani jedno ani druhé. Zbytočne vyhodené peniaze, ktoré sa vám nikdy nezhodnotia a po rokoch už vôbec nebudú mať tú hodnotu....Treba investovať do iných komodít - posledné do čoho tak to sú banky, poisťovne, fondy a iní podobní ťahači peňazí. 😉
To by teda aj mňa zaujímalo. Uvažujem nad takým niečim pre deti.