Najepšia banka na založenie účtu

lulua777
15. jún 2015

mamicky potrebovala by som poradit chcem si zalozit ucet v banke kam by mi chodili peniazky a potrebujem poradit ktora je najlepsia ziadne zbytocne poplatky a aby bola moznost aj Online banking (platenie uctov atd cez internet) dakujem za pomoc 🙂

lilimoni
15. jún 2015

Mbank je tusim zadara 😉

monicm
15. jún 2015

@lulua777 My máme Mbank a sme spokojný. Vedenie účtu zadarmo, vedenie karty zadarmo-ale je to podmienené tým, že musíš urobiť platby kartou v minimálnej hodnote za 20€ (čo nie je problém). Jeden výber kartou zadarmo bez podmienok, každý ďalší buď spoplatnený, alebo podmienený výškou platenia kartou. Online banking zadarmo.

pan_dokonaly
15. jún 2015

ja som vyuzival a vyzuvam sluzby az troch bank:
Tatra, Sporitelna a mBANK.
Tatra nie kvoli beznemu uctu - ale mam tam aj ten
Sporitelna som bol dlho, ale za 5.90 mesacne som dostlal akurat internet banking, kartu a siet bankomatov - siel som, nech mi daju zlavu z vedenia uctu a nedali mi, mam si dat 10tisic na ucet a bue to potom zadarmo... VDAKA
Takze o mesiac idem zrusit ucet a prechadzam plne pod mBANK.

mBANK ma jednu nevyhodu oproti Zuno, raifaisen a inym internetovym, ze to je pobocka zahranicnej banky - POLSKEJ a nie slovenska banka, takze sa riadi ich zakonmi o ochrane vkladov atd atd. Zatial s tym ale ziaden problem nie je, Poliaci su predsa tiez v EU a tak tam nejake excesy hadam nebudu.

slavka1307
15. jún 2015

Toto by aj mňa zaujímalo - ak sa môžem pripojiť do témy.
Ja som tiež za mbank, len mám strach, že ak by sa niečo stalo, nie sú na SK, ale sú zahraniční.

moni839
15. jún 2015

Ja mam Fio. Uz len kvoli platbam z Ciech a do Ciech a aj do zahranicia. A co som prekvapena, vsetko urobim cez net a platby su pripisane ihned na druhy den. Je bezplatny.
@pan_dokonaly A aj ja rusim Sporitelnu uz z hore uvedenych dovodov.

lulua777
autor
15. jún 2015

dakujem vsetkym za pomoc vyzera to tak ze Mbank je najlepsia 😅

bonaqa2013
15. jún 2015

@lulua777 pozri finančná hitparáda. sk Tam máš porovnania....

acer11
15. jún 2015

uni credit má všetko zadarmo ak je nad 400e mesačne vklad

pan_dokonaly
15. jún 2015

mBank je dobra v niecom, v inom zasa isto nie. Predsa len, je to internetova banka, ale ked nebudes spokojna, ppjdes prosto inam. Nepodpisujes viazanost, takze spoko B-)

8pete9
15. jún 2015

Hlasujem za mBank.

lucia466
15. jún 2015

Ja som spokojna so SLSP. Ale o poplatkoch za vedeniu uctu sa priznam ze nemam ani sajnu 😀
Myslim ze som zahliadla nieco v obratoch ale bola to minimalna polozka okolo 2e . Ja to mam tak nejak zvlastne. Robim dost prevodov aj dost platieb kartou takze asi sa to odvija aj od toho.

maja1113
Odpoveď bola odstránená
Zobraz