Dobrý deň, chcem sa len spýtať po výpovedi som sa nahlásila na úrad práce a tento týžden som si bola pre rozhodnutie a dala mi 3 papiere, 1 pre mňa, druhý na soc. poistovnu a tretí na zdravotnú. Bola som to hned zaniesť nech mám pokoj, lenže na soc. poistovni mi strčila do ruky papiere žiadosť o dávku v nezamestanosti lenže ja ešte nemám nárok na nu, teda o nu nežiadam a mám to aj tak vypísať?či len stačí to rozhodnutie? (som si hned nevšimla čo mi dala, lebo zas tam bolo milion ludí) a na zdravotnej ma zas poslala preč s tým, že potrebuje ešte kopiu mat. vysvedčenia a ešte jednej veci čo som samozrejme zabudla( som motovidlo) ..neviete niekto čo sa k tomu ešte nosí? na nete som nič nenašla.. ďakujem velmi pekne za odpovede ☹
Dobrý deň,už pred rokom niečo som mala úraz v práci. Doktor chirurg ktorý celý môj úraz sledoval ohodnotil neskôr môj prac.úraz na 170 bodov. Sociálna poistovňa sa odvolala a stiahli mi to na 95 bodov.. počas toho som poslala odvolanie ale aj zrušenie odvolania a vzdanie sa práva na odvolanie kedže Pani s ktorou som volala mi tvrdila že peniaze dostanem skôr !!!! Ale aj napriek tomu že tam volám, a stiahli mi tolko bodov.. už rok čakam za vyplatením MOJICH peňazí!!!! A stále tá istá rozprávka ÚSTREDIE EŠTE NEROZHODLO!!!! Prosim Vás ako by ste to riešili Vy???? Ďakujem.