Zeny prezradte naco minate najviac penazi??
Momentalne jedlo, kedze su deti doma 😭😭😭
Dakedy mam pocit ze na same chu*oviny🙈😁
nájom a potom strava. reálne veľmi iné výdavky aktuálne ani nemáme, keďže necestujeme ani nikam nechodíme :D naposledy bol iný výdavok respirátor.. :D
No pravidelné platby sú 750€ mesačne 🙈 potom jedlo cca. 300€, benzín 250€...nič moc no
Nájom, opatrovateľka, strava a dane...
@3michaela23 bývanie a strava+momentálne darčeky, keďže začalo obdobie, kedy má veľa členov rodiny narodeniny.
hmm ..... asi taky najbeznejsi vydavok a najvacsi je jedlo :D
Hypoteka s poistkou cez £ 1000. Skolka 850. A tak dalej
Tepla voda. Uz sa nemozem dockat domu, lebo v panelaku je tepla voda nenormalne draha a ja milujem dlhe horuce sprchy
Aktuálne na respirátory 😁, ale nie srandujem na jedlo jednoznačne.
Jedlo.😀
Hypo+ inkaso 🙂 a potom ďalšia väčšia položka čo nasleduje je strava
Najväčsia položka v našom rozpočte su potraviny
@3michaela23 samozrejme na bývanie a stravu. Kým nebola epidémia,tak som míňala veľa na koncerty,a v tejto dobre veľmi veľa na vitamíny, rùška a respiratory ☹️
potraviny...práve som to minulý mesiac 1x v živote rátala a došla som k sume cez 700 Eur pre 4 člennú rodinu...
Jedlo, asi ako každý 😉
Najviac na klasické výdavky okolo domu tu. Hypotéka elektrika plyn atď.potom strava ...prezereme veľa ale tak kupujem stále ovocie a zeleninu čo v dnešnej dobe je drahá vec mimo sezóny 🤭
Na jedlo a na oblečenie a obuv
šeky, jedlo,hypo.odkedy je korona, tak na seba fakt míňam tak povediac len v nevyhnutných prípadoch
hypoteka a jedlo
V mimokovidovych casom na cestovanie, a takisto zazitky (restauracie, kino....). Naopak na oblecenie ci topanky ide uplne minimum
Potraviny a zvierata
Jedlo, jedlo a ...jedlo 😁 ... a teraz aj vitaminy. V buducnosti bohuzial aj auto, lebo sa nam druhe pokazilo 🤷♀️
jedlo pre nás a zvieratá
Naše top 3
Jedlo cca 450 €
Bývanie 370 € (hypotéka + energie)
Autá cca 320 € (úver + benzín)
Byvanie (vratane energii a poistiek) a jedlo.
@3michaela23 na jedlo. Mam pocit ze celú moju výplatu doslova zjeme