Ahojte baby nabehli vam uz peniaze na pn zo socialnej poistovne? Lebo mne dnes este stale nic ?
Ja som pn od jula. Zatial (snad to nezarieknem) kazdy mesiac 15teho prisli este doobeda. Tak isto aj dnes.
Mne prisla normalne.. Zalezi kedy si odniesla prechodny listok na soc. poistovnu
@ludkaj100 ahoj. mozem sa opytat ? som prvy mesiac na pn cize aj mna caka odovzdanie toho prechodoveho listka. este nikdy som to neriesila tak sa chcem opytat kedy to dr. vypisuje. tesne pred koncom mesiaca ? alebo ked pojdem na kontrolu 21.11 tak to moze vypisat uz skor ? mas s tym skusenosti ? dakujem 🙂
Mne došli až dnes. Každý mesiac mi chodia inokedy... raz 18, raz 9, raz 13... a stále nosím ten papier na prechod mesiacov skoro... čiže v tom problém nie je
@boba245 ten papier môže vypísať aj skôr, ale zvyčajne ho vypisujú posledný týždeň, lebo nemôžu riskovať, že náhodou skončíš v nemocnici a vtedy to vypisuje nemocnica (ale mne okolo 25 už vypisuje)
zeny, ja som PN od septembra a zatial nic neprislo! ani len rozhodnutie a vyrozumenie. po vcerajsom tel. vraj je vsetko ok, tak som zvedava
no este vecer po 18tej dosly peniaze.....
pn chodi neskor, myslim az okolo 20-teho. Ja som bola pn pred pol rokom a vtedy mi prisli peniaze az 27-ho.