Na študenstký účet v Tatra banke som dostala 30 eur
mas tam jasne napisane Benefit Tatra Academy - ak by som aj nevedela, prve co by som spravila je, ze by som zacala googlit 🤷♀️
co to znamena? no ze si financne negramotna a ani si nevies vygooglit co znamena benefit tatra academy 🙈
Dcéra tiež dostala 30eur dcére som otvorila študentsky účet
Alebo je tento príspevok skrytá reklama... akože pomoooooc... ale v skutočnosti všetci teraz nabehneme do TB otvárať účty 🙂
@jarka_black je to pre studentov, nabehnut sice mozeme ale nepochodime ;)
@nelca84 finančne negramotná ? a vy ste kto že idete mňa urážať to je tu s prepáčením v prdeli tu sa človek nič nemôže opýtať aspoň keby som bola drzá aj ja ale tak ja sa slušne opýtam a niekto mi takto drzo odpovie slušnému chovaniu vás asi zle učili.. negramotna ste asi len tak vy s vaším primitívnym chovanim takže asi tak
pytas sa na nieco, co tam je jasne napisane
Tu je nejako moc múdrych žien.Dievča sa slušne pýta.Asi polka z vas zabudla že tiež začínali nejako....Krásna doba je toto slušnosť sa vytratila ...Keď nechcete radiť tak radšej ani nepíšte.Dievča práve dostala krásne odpovede do života.
Bože ženy čo sa s vami deje. Tatra banka normálne posiela na účet deťom študentom 30eur.a nenamyslajte si nič a neurazajte bože môj
Šak toto je skrytá reklama jak oči 🤦♀️🤦♀️
@beatrixx1525 🤣