dobrý deň som študentka založila som si účet študentsky v tatrabanke a zničoho nič mi došla správa o nejakých 30€ nikdy som ešte účet nemala tak neviem ako to chodí prosím vás čo znamená ta suma ?na účet som ešte nič nedávala ani mi nikto nič neposlal mate stym skusenosti? ďakujem
mas tam jasne napisane Benefit Tatra Academy - ak by som aj nevedela, prve co by som spravila je, ze by som zacala googlit 🤷♀️
co to znamena? no ze si financne negramotna a ani si nevies vygooglit co znamena benefit tatra academy 🙈
Dcéra tiež dostala 30eur dcére som otvorila študentsky účet
Alebo je tento príspevok skrytá reklama... akože pomoooooc... ale v skutočnosti všetci teraz nabehneme do TB otvárať účty 🙂
@jarka_black je to pre studentov, nabehnut sice mozeme ale nepochodime ;)
@nelca84 finančne negramotná ? a vy ste kto že idete mňa urážať to je tu s prepáčením v prdeli tu sa človek nič nemôže opýtať aspoň keby som bola drzá aj ja ale tak ja sa slušne opýtam a niekto mi takto drzo odpovie slušnému chovaniu vás asi zle učili.. negramotna ste asi len tak vy s vaším primitívnym chovanim takže asi tak
pytas sa na nieco, co tam je jasne napisane
Tu je nejako moc múdrych žien.Dievča sa slušne pýta.Asi polka z vas zabudla že tiež začínali nejako....Krásna doba je toto slušnosť sa vytratila ...Keď nechcete radiť tak radšej ani nepíšte.Dievča práve dostala krásne odpovede do života.
Bože ženy čo sa s vami deje. Tatra banka normálne posiela na účet deťom študentom 30eur.a nenamyslajte si nič a neurazajte bože môj
Šak toto je skrytá reklama jak oči 🤦♀️🤦♀️
@beatrixx1525 🤣