Ahojte riešim poistku na byt a domácnosť keďže je byt podpoisteny v Uniqa. Mam nan este aj uver. Chcem navýšiť poistenie na trhovu hodnotu bytu.
Zvazujem aj Generali - tu mi ponúkli 3 baliky
Do Allianz idem zajtra
Vie mi poradiť alebo prípadne odporučiť načo si dať pozor ?
@bublinka127 mala som Uniqa a zmenila to na Allianz....cenu na poistenie bytu si určuješ sama, oni ti môžu povedať trhovú cenu v tej konkrétnej lokalite - ja som si napr.dala o
10 000lacnejšiu....treba ísť priamo ko poisťovne v Allianzi ti vedia urobiť zľavu 30% ak to poistíš naraz a dáš si mailovú komunikáciu....cenovo ma to vyšlo potom porovnateľne s Uniqou...
@janne318 cez správcu bytovky /paneláka je v rámci nehniteľnosti poistený len vonkajší plášť budovy,,,,,čiže ak vyhoríš alebo ti praskne potrubie v byte - nedostaneš ani korunu...Na poistenie domácnosti sa vzťahuje len to čo keď otočíš byť hore nohami a popadá to.....
@mogaa som sa rozhodla pre Allianz pre balik Max
Navýšila som cenu poisteného bytu a dostala som aj zľavu vďaka registrácii..
@bublinka127 nevyznám sa, len ma zaujalo "poistenie na trhovú hodnotu bytu". Že aký to má význam a ako by to mohlo byť v praxi využiteľné? To by sa asi musela zrútiť celá bytovka, aby Ti poisťovňa vyplatila poistné plnenie v celej výške... Či?