Môžem si vziať paušál, ak som zamestnaná na dobu určitú?

adriana2109
2. okt 2019

Dobrý den chcem sa spýtat chcela by som si zobrat mobil na paušal od O2,telekom alebo orange len neviem či mam na ti nárok ked som zamestnana na dobu určitu od 1.10.2019...

arcticcode
2. okt 2019

@adriana2109 Pausal je pausal, ich to nezajima, aj keby si bola nezamestnana houmlesacka. Ak nebudes platit, tak ta vypnu a budu ta nahanat exekutori

katren
2. okt 2019

@adriana2109 co to ma s tym, ci si zamestnana??? Chod do predajni, zisti si kde mas najlepsie podmienky a tam vyber....

lenicka1121
2. okt 2019

@adriana2109 ako píše katren. Pochod operátorov, ak chces aj všetkých, spýtaj sa na ponuku a potom sa rozhodni. Napríklad Telekom kedysi pytal, neviem si este pyta u nových zákazníkov pri pausaloch výpis z účtu za posledné 3 mesiace alebo potvrdenie či platis napr.inkaso. Overovali si tak ci je klient schopny platiť paušál

marsmykkok
2. okt 2019

@arcticcode
@katren napríklad o2 má aj takú kolonku ked berieš aj telefon, čo väčšina ľudí k paušálu, kde zisťujú zamestnanie, ičo, telefon do zamestnania, rovnako si všade človeka preklepnú či nemá dlhy v zdravotke, sociálke, exekúciu, nie je to tak ako kedysi že dajú úplne každému

adriana2109
autor
2. okt 2019

@marsmykkok presne to som si včera pozerala na internete tak preto má napadlo spýtať sa tu... ale zajtra po práci Sa pôjdem priamo opýtať k operátorom

dezire1000
2. okt 2019

@adriana2109 ahoj ja som na rodičaku a minulý týždeň som si prenášala číslo do orange,paušál plus mobil k tomu a v pohode. Samozrejme som robila objednávku cez internet

marsmykkok
2. okt 2019

@adriana2109 to bude najlepšie, povedz čo by si chcela aký paušál a mobil a že robíš len od 1.10 a či je to problém a máš počkať napríklad mesiac alebo nie. Podľa mňa ak neberieš extra vysoký paušál a mobil za 1000 eur nemal by byť problém že koľko robíš, že máš zmluvu len na dobu určitú riešiť určite nebudú

lenicka1121
2. okt 2019

@dezire1000 a to Ti prešlo? Viem, ze všeobecne operatori rodicovsky nepovažujú za pravidelný príjem... ani opatrovatelsky neberu ako príjem na poskytnutie paušál s mobilom a to je vyssi ako rodicovsky príspevok. Na predajni neviem či by toto prešlo pri žiadosti

veronikaszabova
2. okt 2019

@lenicka1121 ja som si prvy pausal brala, ked som bola na vyske. Bez zamestnania. Nikto s tym nemal problem.

lenicka1121
2. okt 2019

@veronikaszabova v Orangei akby tak, ide asi nie. Ja som tiež ako študentka ale na strednej škole mala mobil s pausalom no to bol Orange. Teraz tam uz samozrejme nie som. Vtedy sa to moc nekontrolovalo, dali paušál aj s mobilom hocikomu. Napr. sú prípady ked clovek poberá napr.invalidny dôchodok v maximálnej výške a paušál mu neschvália, nedajú. Ma možnosť zobrat si mobil na splátky z nejakého elektra

veronikaszabova
2. okt 2019

@lenicka1121 Telekom

lenicka1121
2. okt 2019

@veronikaszabova tam ked som chcela paušál s mobilom pytali výpis z bankového účtu za posledné 3 mesiace na preukázanie príjmu....nestacilo im potvrdenie o príjme (nemám príjem zo zárobkovej cinnosti)

veronikaszabova
2. okt 2019

@lenicka1121 u mna nic nepytali. A osobne nepoznam nikoho, komu by robili napriek, ked si chcel brat pausal s mobilom...
Toť moja skusenost 🙂

diewcatqoo
2. okt 2019

@adriana2109 ak budes chciet aj telefon, tak pravdepodobne ti nedaju. Aj ked teda, zalezi to od operatora, ako ma nastavene podmienky. Kedysi som robila v externej firme pre isteho operatora overovanie bonity pre klientov ziadajucich o pausal a pokial bol klient v skusobnej dobe, mal smolu. Do urcitej sumy sme davali mamickam na rodicovskej, studentom a invalidnym dochodcom.

marsmykkok
2. okt 2019

@lenicka1121 potom ak nie je príjem alebo len rodičák, tak podľa mňa sa rieši aj historia klienta, teda ak máš u toho operátora tv a internet a platíš mesačne napríklad 30 eur a platíš to pravidelne tak ti dajú aj ten paušál s telefonom do určitej obmedzenej výšky (teda nie najnovší iphone za 1200 eur s nulovou zálohou ale nejaký mobil do 200-300 môžu)

marsmykkok
2. okt 2019

@diewcatqoo o2-home credit? o2 si to už rieši po vlastnej osi takže podmienky môžu byť už trocha iné

lenicka1121
2. okt 2019

@marsmykkok to je dosť pravdepodobné. Čo som počula tak ked chce človek len paušál bez mobilu moc opletacky nerobia no ak aj z mobilom už zisťujú toho viac ...niekto môže mať aj pravidelný príjem no operátor ho nemusí akceptovat, napr.prispevok na starostlivost ztp. Inak napr.ja osobne by som nechcela mobil nap.za 500 či 1000 eur, načo by mi aj bol? Na FB nechodim, len na MK, obcas kuknem spravy, mailovú schranku a youtube ani často nie. Zbytočný by mi bol nejaký najnovší phone . Bohato by mi postačil aj do 200 či tesne nad 200 eur a paušál by som si netrúfla mať, akby tak nižší, nejakych 15-20 eur. A mobil bez zalohy alebo nejakej priamej platby? Radsej nie, ďakujem. Osobne co sa tyka paušálu, pre tých čo si ho môžu dovolit

dezire1000
2. okt 2019

@lenicka1121 áno prešlo zajtra mi mobil prinesie kuriér a prenos čísla rieši Orange mne príde len smslen ako hovorim všetko som robila cez eshop

dezire1000
2. okt 2019

@lenicka1121 Sumár objednávky tel.cislo som zmazal len som prekopirovala🙂

Prenos telefónneho čísla
Portácia čísla do OSK:

Go 10 €
Mať paušál Go 10 sa oplatí. Získajte okrem výhodnej ceny aj bonus na smart zariadenia či založenie skupiny Navzájom zadarmo.
Jednorazový poplatok:
0 €
Mesačný poplatok:
10 €

Honor 20 Lite blue
s viazanosťou na 24 mes.

6,2-palcový smartfón s až trojitým fotoaparátom v atraktívnom farebnom prevedení za dobrú cenu
Jednorazový poplatok:
1,04 €
Mesačná splátka:
8,29 €

E-shop bonus
Extra 2 GB dát mesačne za nákup v eshope na 1 rok
ZADARMO

Uvedené ceny sú vrátane 20% DPH
Mesačné poplatky za paušál
a splátky za zariadenie
18,29 €
Go 10 €
10 €
Honor 20 Lite blue
8,29 €
Jednorazové poplatky
1,04 €
Honor 20 Lite blue
1,04 €

diewcatqoo
3. okt 2019

@marsmykkok jj, uz si to riesia myslim vsetci operatori sami a nie cez externe firmy, cize je mozne, ze tie podmienky su uz ine

magdusa983
3. okt 2019

@dezire1000 ak dobre chápem máte spolu paušál plus zariadenie za 18,29 e mesačne ?

dezire1000
3. okt 2019