Mozem predcasne splatit pozicku kartou z inej banky?
@diewcatqoo to viem. To som si pozerala ale pytam sa ak mam pozicku z prima banka mozem splatit napr manzelovou kartou kt ma v SLSP?
V každom prípade treba si naštudovať zmluvu a zájsť do banky, ktorá by mala poskytnúť žiadosť na predčasné splatenie pôžičky, ktorú vyplatíš a banka si následne stiahne peniaze alebo vyplatíš jej v hotovosti. A banke je úplne jedno z akej karty dostanú peniaze len ak sťahujú z inej treba ich požiadať aby ten zvyšok stiahli z druhej karty poprípade nevieš tie peniaze previesť na svoj účet?
Treba ísť do banky a požiadať o prečasné splatenie úveru oni vyčíslia zostatok úveru a na ten účet z ktorého sa strháva platba za pôžičku treba poslať príslušnú sumu... ale kartou to som ešte nepočula 😊 treba sa opýtať v banke 😊
@kivi13 aha takže tu sumu treba mať na účte. Ďakujem 🙂
Tak nerada do banky chodím 😀
To plne chápem 😊 ale áno treba odtial si to potom banka stiahne len musí byť zadaná žiadosť o prečasné splatenie 😊 aspoň ja som to tak riešila😊
@kivi13 ďakujem 🙂🙂🙂 pošlem si peniaze na ten účet a tak pôjdem. Na stránke je že nie je poplatok za predčasné splatenie tak uvidím 🙂
No, nevieme, aku mas zmluvu.. precitaj si zmluvu a dozvies sa.
Standardne by sa kazda pozicka dala predcasne splatit. Zalezi vsak od toho, ako to mas zmluvne osetrene. Moze to byt bez poplatkov, ale moze tam byt aj nejaka pokuta za predcasne splatenie