Ahojte žienky.
Môžem použiť manželovo číslo účtu na zasielanie mojej výplaty? Ja mám 3 zahraničné účty, no nová práca vyžaduje číslo slovenského účtu. Ďakujem
@lucka_ke ďakujem Lucka..ty si rýchlejšia ako Google 🙂 ... Mám rada koník pre tieto rýchle, stručné odpovede... 🙂
Mne to nedovolili na personalnom, ziadali si aj karticku prefotenu k uctu... na druhom mi to povolili... bude zalezat na koho natrafis 🙂 malo by im to byt jedno, ale mna odbili ze ked sa budeme rozvadzat ze ci to budu menit alebo co :D
@98 Prečo nemôžu na personálnom zmeniť číslo účtu? Veď to je normálne. Môžeš meniť aj z iného dôvodu ako je rozvod. Ak majú manželia spoločný účet, tak vždy je písaný iba na jedného.
@believe3589 ja som nepisala ze sa to NEDA, ale zjavne nie vsade su ochotne... a asi sa pri nastupe hned nechces hadat...
Da sa to a je to celkom bezne (moja mama napr. ani vlastny ucet nema, gazduju spolu s ocom len s jeho uctom), len dost casto je potrebne pisomne povolenie, alebo nejaky taky papier, od majitela uctu, a niekde som citala, ze asi to moze byt len manzel (ale to mozno ziadaju len na urade prace v tom tlacive, co sa vypisuje kvoli podpore). Nie som si uplne ista...
áno