Ahojte, manžel má hypotéku má som ktorý staviame sme v prenajme a chceli by sme si tento byt odkúpiť a dávať ho do prenájmu . Byt sme si porobili je pekný a je nám ľúto ho len tak odovzdať. Mozem dostať aj ja hypotéku keď už má manžel? Som zamestnaná
Mozes dostat hypo. Posudzovanie prijmov a vydavkov zalezi, ci by islo o kupu v ramci BSM alebo by ste to mali poriesene mimo. A kludne moze aj manzel ziadat. Pocet a vyska hypotek je limitovana prijmom a danymi nehnutelnostami, aby bolo dostatocne rucenie.
@denisse1311 vy ste prerabali byt, ktory mate v prenajme? A je vobec na predaj? Na zvysok ti uz odpovedali.
AK vam to bude financne vychadzat tak ano, mozte mat aj viacej hypotek alebo si ich spojit do jednej. Vsetko je to len otazka rozpoctu a bonity, aku voci banke mate
@denisse1311 my máme viac hypoték. Dôležitý je príjem
@nelca84 js fo mestský byt s možnosťou odkúpenia
@sasa1310 ide o zo zd n som so brala hypo na seba. Či ny to bolo možné
@denisse1311 Ak to bude hypo v ramci BSM, tak banka bude pozadovat, aby bol manzel spoludlznik. Mozes ziadat ty, ale kedze ste manzelia, tak banka sa isti.
@denisse1311 manželia spolu. Ty ako hlavný dlžník. Aj byt budete vlastniť obaja.
@denisse1311 Samozrejme, že môžeš. Všetko záleží, aký máte príjem. Môžeš mať aj desať hypoték, ak vám to vyjde z príjmu.