baby chcem sa spytat ci mi neviete poradit ci si zena na materskej moze zobrat malu pozicku..... 😕 😕
pipi1211 no ja som sa bola pytat v banke a dali by mi..manzela mas??
nie len priatela... ale nechcem aby o tom vedel. jedna sa len o sumu do 20tis
hmm no tak to neviem..skus nejaku pozickovu kartu.. 😉
myslim, ze take nizke pozicky sa ani nedavaju, skus v slovenskej sporitelni SPORONAKUP KARTU
idem kuk aspon teraz cez net 🙂
akurat som nieco naklikala tinni ale vobec sa v tom nevyznam 😒 😅
vies mi poradit nieco blizsie?
pipi, ja eviem, nemam s tym skusenosti, len viem, ze jeden znamy mal tu sporo kartu a je tam kredit tusim 20tis
molzno by bolo najlepsie sa popytat priamo v sporitelni 😉
pipi: nevím, jak v SR..ale u nás ti poskytnou jednorázové půjčky do třiceti tisíc bez udání příjmů..ale má to prasácký úroky 😒
tinni, ale myslim, ze to je len pre stalych klientov
pippi, ak máš účet v banke, tak skús požiadať o kontokorentný úver, ale neviem ,či ti ho dajú...
Len sa prosím nedaj nalákať na kešovku, profireal a iné "úžernícke" spoločnosti...
viz.monkula 😀
čo ja? 😕 😕
monkula: no že to jsem přesně myslela 😅
Ahaaaa, nezapína mi... Poď pokecať do Pokecu pre mamičky II. 😀 😀
no ja potrebujem tie peniazky... 😒 takze aj keby som mala par tisic preplatit tak by mi to pomohlo 😒
len rozmyslaj tak. ze ci potom budes mat tie peniazky a este aj naviac na uroky...
pipi: to ale není pár tisíc..ale klidně sto procent ve výsledku 😉
Pipi, pri týchto pôžičkách nejde o pár tisíc, požičiaš si dvadsať, vrátiš minimálne 38 000, skús kreditky v Tvojej banke, máš to síce tiež predražené, ale nie až tak, ako pri týchto spoločnostiach...
no ja neviem...
pipi: ono je super mít rychle peníze..ale pak se z toho posereš 😠 a vezmeš si jinou půjčku na splacení původní půjčky..to je bludnej kruh 😒
Presne ako píše siss a ani sa nenazdáš a budeš mať taký dlh, že sa nebudeš stačiť diviť
pipi: a předpokládám, že tvoje mateřská na SK je nula nula příjem.. 😒
ale ked to potrebujem 😒 no nic idem kukat po nete v mojej banke daju kreditku len ludom co maju cisty prijem 10tis co zena na materskej nema 😠
A naozaj tak veľmi tie peniažky potrebuješ? Mužovi za chrbtom? 😕 😕
pipi: a od nějakýho známýho si půjčit nemůžeš..nebo předčasně vybrat spoření? 😕
hej monkula ono je to komplikovane....
sporenie nemam a ani si nemam od koho poziciat lebo mam vacsinu znamych mladych ludi a ty peniaze namaju
pipi: nespoříš si nic? 😲 😕
pipi, urcite nie ☹