Ahojte, moze ist otec na OČR na staršieho ked som s mladším na materskej? Vsetko co som vygooglila sa týkalo korony, tak ci ste niekto riešili teraz niekedy takúto situáciu. Dakujem
V pohode mozes. Mam to overene.
Dokonca moze muz brat ocr aj na dieta s ktorym si ty na RD. Ked ty si chora a nema sa kto postarat.
@hilda08 napisem moju skusenost, tipujem ze kazdy obvodak si to riesi po svojom. Bola som chora, doma mimino a skolkarka. Ja na RD. Muz volal obvodnej(mame spolocnu) ze potrebuje OCR na manzelku a ona zadrela ze ci mi je tak hrozne ze sa treba o mna starat. Tak vravi ze nie, ale mame male dieta o ktore sa treba. A ona ze tak volajte pediatrovi nech vystavi ocr na dieta. Pediater s tym nemal problem, ocr bola na mimino s ktorym som na RD. Takze ide to.
@zooeynka veď toto, to je super vec že to dali. To tej žene riadne pomôže, hlavne ak má viac detičiek. Môj bol so mnou týždeň doma a teda som to veľmi využila,jeho pomoc a aj on,že mohol byť s deťmi viac. Hlavne na rozbeh kojenia je to paráda, že staršieho má na starostu on a mamička sa venuje čisté bábätku.
@zooeynka na tlacive ocr sa vtedy nevypisuje cast A, ze je chore dieta, ale cast C, ze sa o neho nemoze starat osoba, ktora sa o neho inak stara. A male dieta potrebuje starostlivost bez ohladu nato ci je chore ci zdrave, cize ano, da sa v takom pripade vystavit ocr na uplne zdrave dieta.
Staci si tie tlaciva raz poriadne precitat...
Samozrejme, ze ano.