Dobry večer, potrebovala by som pomoc, kto ma registr.kartu moja biedronka. Ako sa dá vybaviť. Kto je ochotný pomôcť. Ďakujem
@janai1 môžte mi poradiť do správy ďakujem
@kubikamamka ja tam nechodím, len som to včera videla v skupine, že sa to už dá zaregistrovať aj na SK číslo a návod je na stránke v slovenčine
@kubikamamka áno, stránka je v slovenčine. Teraz som to pozerala
@hipuska aj ja len nám v obchode včera povedali že nemajú karty tak teraz nwm
Nuz asi sa im minuli po tych najazdoch, v Milowke v sobotu mali. Musite urobit nakup- stacia aj zuvacky- neklikat inou biedronka kartou ak mate od znameho-lebo pri poziadani ma pokladni o kartu pre Slovakov, ona vam ju odklikne na nakupe ako aktivaciu , ak by ste inu pouzila, nemohla by vam novu odkliknut, museli by ste zas zobrat nejaku drobnost na iny nakup- a potom uz len sa cez net stranku zaregistovat.🙂
@kubikamamka môže.byt. V poľsku sama slovac
neviete nahodou ako ziskat kartu moja biedronka? pri poslednom nakupe mi pani povedala, ze to si ju musim nejako cez net objednat a oni mi ju potom vydaju. ale nikde som nic nenasla
@laurika554 doma sa.zaregistruj a tam si vipytas kartu ale musíš aktivovať na mobil a potom ti daju
ale ked pri registracii pise ze treba cislo karty
@laurika554 áno a máš už tu kartu keď máš nápis tam číslo z karty
@laurika554 nie objednat cez internet, ale registrovat cez internet. Kartu dostanes pri nakupe pri pokladni. Vypytaj si kartu pre Svk. Ale nesmies pouzit pri nakupe inu( napr ak si poziciavas) Musi ti tu novu odpipnut na nakup a doma zaregistrujes cez net.
A za kolko asi mi ju zaktivuju, kartu uz konecne mam, ale vraj ma prist sms, zatial nedosla
@laurika554 ahoj prosím ťa, to si bola nna nákup tam si si vypýtala kartu a doma až potom zaregistrovala?
@laurika554 zadala si dobre svoje číslo( napr zla predvolba) skontroluj aj mail
Nenasiel by sa niekto kto ma digitalnu kartu v mobile a posle screen. Dakujem
@aicha15 inak nikomu neodporúcam dávat ti screen vlastnej karty ak ju vyuziva, niektore akcie su obmedzene na pocet kusov na den, pojdete v 1 den nahodou a ty mu zlavu na maslo vyberies a on ho bude mat drahsie(stalo sa svagrinej) a ist na druhy den iba kvoli maslu napr. 35 km dokopy tam aj spät znovu by uz asi nik nešiel a znamy sa ti v mysli fakt podakuje pri pokladni.
@daarling mas to? Uz si bola aj s tou apkou nakupovať?
@barbora9312 áno stále chodím, ja mám biedronku na skok
@daarling vieš dať nejaké tipy čo sa tam oplatí kúpiť?
@barbora9312 ja tam chodím hlavne na plienky a umelé mlieko 😁 ... Ale aj na nákup normálny tam raz za čas idem, a tak všetko je tam lacnejšie ako tu. Aj majú niekedy akcie buď na drogériu alebo ma tie plienky že 2 ks za nejakú super cenu. Len treba pozerať tam potom pri cene že koľko ks toho akciového tovaru je možné zobrať ma jednu kartu. Ja som tak minule bola, plienky v super akcii tak som nabrala plný kôš a pri pokladni normálna cena 🤦 a tam takým malým napísané že na jednu kartu sa dajú iba 2 ks zobrať
@daarling ďakujem appku som si stiahla,planujeme ist na nákup este si pozriem aj letak akciovy
@barbora9312 viete mi prosim poradiť ohladom letaku?
@kubikamamka