Ahojte . Chcem sa opýtať,minule som započula že chcú predĺžiť dobu uzatvorenia manželstva pred požiadanim o pôžičku na 3 roky pred poziadanim. Neviem čo je na tom pravdy . Neviete niekto o tom niečo bližšie ?
Ešte trosku nerozumiem chceme stavať dom,vsade kde čítam je napisane že to poskytuju na byty ... máte k tomu nejaké bližšie info alebo skúsenosti ? Vopred ďakujem
Žiada sa o to na príslušnom mestskom úrade, tam by Vám mali vedieť dať aj bližšie informácie, ale ako to už s našimi úradmi býva, keď sa bola známa na to informovať u nás na mestskom úrade, pani ktorá bola za to zodpovedná vedela menej ako žiadatelia... snáď u vás to bude inak 😉 poprípade treba si nachystat otázky čo všetko vás zaujíma a keď nebude vedieť dohodnúť si s ňou stretko o pár dni a nech vam zisti čo vás zaujíma. Veľa info je na stránke sfrb akurát je to neprehľadne a treba sa tam riadne pohrabať.
@janula3000 aha jasne a neviete mi povedať na ktorom oddelení mestského úradu nájdem dannu zodpovednú osobu?Niekde na stavebnom alebo ?
@zuzanka66 to neviem presne ktorý regent to ma na starosti ale na informáciách by vás malo vedieť usmerniť do ktorých dverí presne ísť
@zuzanka66 https://www.sfrb.sk/kontakty/ je tam PDF súbor s kontaktmi v jednotlivých mestách pozrite si podľa toho
Už je to schválené. Byt je aj dome.