Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? Ja už som oddlžená, ale mam problém: Pred rokom sme si s manželom kupili staré auto za 200e, dnes ma hodnotu možno 5Oe, volala nám sekretárka správcu, že auto máme predať niekomu z rodiny za 300e, na stretnutí so správcom , správca v správe uviedol, že máme priznaž majetok nad 2000e, tak teraz neviem ide auto v takej hodnote do konkurzu_ dakujem za odpoved
Dobry den chcem sa opytat som v obchodnom vestniku aj mi doslo od sudu uznesenie od 15 decembra..no spravkyna mi poslal aby som podpisala vyhlasenie dlznika to bolo v 12 bodoch..napriklad dlznik vyhlasuje ze je platobne neschopny..ze nema v sucastnosti ucet..ze nema majetok aby som podpisala a prefotila obciansky preukaz a poslala atd otazka znie..... ked som uviedla v prihlaske podani ze mam dve auta odhlasene z evidencie hodnota obidvoch aut cca 150-200 euro..auta su do srotu treba zavolat spravcovi???lebo ja som mu to podpisala a poslala aj prefoteny obciansky..prosim poradte
@111122223333 Tak mal by to vedieť, ale väčšinou sa taký majetok nespeňažuje cez ob
No aby Vám ten bankrot vďaka správcovi nezrušili......také autá sa ani nedostanú do dražby ....a majetok sa preveruje tri roky pred OB pri hlásení na súde sa to môže obrátit proti Vám, na stránke justice sa predáva takýto majetok, ide hlavne o pozemky, nehnuteľnosti, akcie, peňažné pohľadávky ....auto by ste museli mať drahšie, aby zaujímalo niekoho nie 200 €.....