Máte prosím skúsenosti s investovaním vo finaxe cez stránku finax.eu? ďakujem
1. Overte si firmu na finstat. Sk
2. Prečo investovať tam kde to nepoznám / nerozumiem tímu. Nájdite si poradcu a pýtajte sa, hlavne na poplatky a ci sa platí daň zo zisku
Finax je jednou z najlepších možností pre nenáročného investora, ktorý si chce pravidelne mesačne posielať peniaze a nechce sa o nič starať.
Dôležité je správne vyplniť investičný dotazník, odporúčam prejsť s poradcom alebo s niekým skúsenejším. Dobre zložené portfólio, jednoduchá a prehľadná aplikácia, pomerne nízke poplatky.
EIC vrelo odporúčam .
@jakubvojcik mna by zaujimalo či sa da cez finax investične sporiť pre deti len v indexových fondoch ?
@lamonila ano, nič ine nemajú (ak nerátam dlhopisové fondy)
@lamonila áno, iba cez indexové fondy, či už sú to akciové indexové fondy alebo dlhopisové indexové fondy. Spravidla sa na dlhé obdobie deťom pri sporení ani nič iné viac neoplatí, resp. nedáva väčší zmysel, keďže riziko investovania spočíva hlavne v tom ako dlho človek investuje.
@tomaskrejci Dobrý deň našla som si vašu recenziu keď som si hľadala informácie o finaxe ...teda rada by som investovala len ako začiatočníčka to je pre mňa jedna veľká neznáma...takže odporúčate finax? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂
@adriil urcite ano, my sme zalozili sporenie pre nase dieta, sme spokojny, da sa zarezervovat hovor s nimi a ochotne nam vsetko vysvetlili, odpovedali na otazky😎
Áno, kľudne napíšte vaše otázky do diskusie.