Máte skúsenosť so Zfp?

alexinka33
14. máj 2018

Ahojte kamarátka má pozvala na základný seminár, mame veľa úverov poistiek a sľúbila mi že tá všetky produkty dostanem nejakú províziu, no jedna známa čo pracuje v banke mi povedala že ak sa im nepodarí prefinancovať naše úvery a hypotéku tak províziu nedostanem, mna ani manžel nechcel pustiť na ten seminár že je to určite zas nejaký podvod, máte tu niekto skúsenosť?

a_lexie
14. máj 2018

Sesternica cez nich robila. Nam vzdy vybavovala poistky na auto, pzp aj havarijne. A boli ovela lepsie ako ked sa to riesilo priamo cez poistovnu. Viem, ze ona si cez to riesila aj hypoteku a ine veci. Ale tam podrobnosti neviem a ani my sme s nou tieto veci nikdy neriesili. Iba tie auta.
Neviem ci by ti mozno nebolo lepsie najist si nejakeho overeneho agenta aby ti prefinancoval uvery, najlepsie do jedneho. Ale aby to pre teba bolo naozaj vyhodne, musi to byt fakt clovek so skusenostami, ktory ta nebude oblbovat vseliakymi nevyhodnymi produktami ako su rozne poistky a sporenia. Ono to totiz na papieri vyzera velmi pekne ale skutocnost moze byt pre teba pekne nevyhodna.
Mmch zfp funguje ako klasicka pyramida. Ak si ta pozvala asi budes pracovat akoze pod nou. Takze by z tvojich zmluv mohla mat pasivny prijem.

libuska11
22. máj 2018

Mam osobnu skusenost z asi pred 6 rokov,cudujem sa ze stale najdu dalsich a dalsich,ktorym vymyvaju mozgy...
Dostali provizie za moje prepoistenia,pripoistenia,atd...celu rodinu som poistila ,kamaratov a znamych obvolavala za ucelom stretnutia..chodila som rok na vsetky prednasky kazdu nedelu pomaly a vsetko na vlastne naklady...a teraz po 5 rokoch odkedy tam uz daaavno nie som, mi prisli este nejake exekutorske vymahania navratenia mojich zarobenych provizii,lebo ludia si tie poistky casom jednoducho prestali platit,alebo z inych dovodov zrusili....cista pyramida a vymyvanie mozgov ..
Kto chce,nech sa poistit da,hoci aj celu rodinu,auto,byt,majetok ...ale ak to urobi,a podpise len na zaklade jedneho sedenia pri kavicke...po case to vsetko zrusi a ty budes provizie vracat...
Alebo len cisto zarobia na vasich prerobenych uveroch a poistkach...ak to ty robit nebudes...
Niekomu aj to staci...ale ani ten tvoj prvy seminar nebude zadarmo...vsetko si tam musis uhradit sama...hotova katastrofa,nemam jedno pozitivne slovo na ZFP..
A ako sa tam vsetci jeden na druheho usmievali,ako v nejakej sekte ,pozor!!!

timea8787
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
timea8787
13. sep 2020

@libuska11 Plne súhlasím! PZP vozidiel bola jediná vec ktorá tam bola dobrá. Neskoršie som prišla na to, že k tomu mi stačí webová stránka netfinancie.sk. Kapitálové životné poistenie pre moju mamu od ZFP bolo o ničom. Po toľkých rokov pravidlného platenia poistného, len nejaké smiešne centy dostane ak to zruší.

timea8787
13. sep 2020

Je to hrad z kariet! Ak zmluvu do troch trokov niekto zruší, ešte bude musieť vrátiť viac provízii než predtým dostal. V dnešnom svete kto by nemohol mať finančné ťažkosti, a prvé čo človek zruší sú poistne zmluvy, ale o tom ti nepovie slovo ten kto ťa k ZFP priláka. Všetko ti tam len vynachvália, ale o trpasoch ti nikto nič nepovie. A pokiaľ sa dostaneš do problémov, tak ako keď v krčme pivný partner ti odpovie keď si prehral v stávkovej kancelárii, a ideš za ním reklamovať, že ti zle poradil: "Ja som ti len poradil, to rozhodnutie bolo ale tvoje." Systém provízii majú dobre premyslený tak, že tzv. následné provízie dostane len ten, kto zostane aktívny aj ďalší rok, to ale bude len cca 10 precent zo seminaristov. Ostatné provízie prepadnú v prospech ZFP.
Na preberanie certifikátov treba ísť do seminárnych hotelov ZFP. "Odmenia" vás tým,že tam musíte zaplatiť cez sto eur za ubytovanie a stravovanie.
Nehovoriac o tom, že školenia nie sú zadarmo.
Potom ešte skúste prestať robiť ak nie ste spokojný! Budú s vami hovoriť v štýle ako s nejakým zločincom.
I keď sú nad vami v pozícii manažéra a riaditeľa obchodnej siete, je to len oblbnutie. Oni žiadnu zodpovednosť nemajú, len zoberú veľké prachy z podriadených. Budú s tebou baviť sa priateľsky len vetdy ak im zarobíš nejaké peniaze. Ak máš problémy obrátia sa vám chrbtom, a ste v tom sám.

monika703
6. jan 2021

@timea8787 zdravim môžem sa opýtať pár otázok ohľadom ZFP... Tiez nemám dobru skúsenosť

timea8787
6. jan 2021

@monika703 áno

monika703
7. jan 2021

@timea8787 prosím vám investovali ste do tej kombinácie ich?

timea8787
7. jan 2021

Nie, po 7 mesiacoch som to nechala. Za väčšinu zmlúv som márne čakala provízie. A keď ostatné zmluvy klienti zrušili, tak ma pripravili o provízie z ďalších zmlúv. Potom som ešte musela niektoré storno provízie vrátiť.

desertfox
28. jan 2021

Môžete mi prosím vysvetliť ako to celé s ZFP funguje? Ďakujem