Máte niekto životné investičné poistenie Cesta životom od Allianz?

ojojoj
26. feb 2021

Ahojte,

asi pred mesiacom som uzvrela zivotne investicne poistenie s poistovnou Allianz, konkretne sa tento produkt vola Cesta zivotom. Uzavrela som to dost na rychlo(nechapem ako som mohla byt taka blba ale to teraz neriesme) a neskor som si zacala googlit o tom viac a nenasla som takmer ziadne kladne informacie celkovo o investicnych zivotnych poisteniach. Vacsina ludi s nimi nema dobre skusenosti a ani ekonomovia ich velmi neodporucaju. Teraz sa obavam ze som spravila hlupost a chcela by som vediet ci s tym niekto mate skusenosti ? Oplati sa to ci to mam zrusit ? Ak to budem chciet zrusit tak viem tu zmluvu hocikedy vypovedat ci az po par rokoch ? Budem platit nejaku pokutu ak to zrusim po mesiaci od uzatvorenia positky ? Idealny scenar by bol taky ze to viem zrusit hoc aj po mesiaci a nech si aj nechaju poistne za ten mesiac popripade aj dva kedze do mesiaca to uz asi nestiham zrusit. Prosim poradte mi. Dakujem.

aduskatt
26. feb 2021

máš možnosť zo zákona vypovedať do 2 mesiacov od uzatvorenia. Osobne som za to, že poistenie a sporenie má byť oddelené

dominikavab
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
onats
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aduskatt
8. máj 2022

@onats téma stará viac ako rok

onats
Odpoveď bola odstránená
Zobraz