Ahojte,
asi pred mesiacom som uzvrela zivotne investicne poistenie s poistovnou Allianz, konkretne sa tento produkt vola Cesta zivotom. Uzavrela som to dost na rychlo(nechapem ako som mohla byt taka blba ale to teraz neriesme) a neskor som si zacala googlit o tom viac a nenasla som takmer ziadne kladne informacie celkovo o investicnych zivotnych poisteniach. Vacsina ludi s nimi nema dobre skusenosti a ani ekonomovia ich velmi neodporucaju. Teraz sa obavam ze som spravila hlupost a chcela by som vediet ci s tym niekto mate skusenosti ? Oplati sa to ci to mam zrusit ? Ak to budem chciet zrusit tak viem tu zmluvu hocikedy vypovedat ci az po par rokoch ? Budem platit nejaku pokutu ak to zrusim po mesiaci od uzatvorenia positky ? Idealny scenar by bol taky ze to viem zrusit hoc aj po mesiaci a nech si aj nechaju poistne za ten mesiac popripade aj dva kedze do mesiaca to uz asi nestiham zrusit. Prosim poradte mi. Dakujem.
máš možnosť zo zákona vypovedať do 2 mesiacov od uzatvorenia. Osobne som za to, že poistenie a sporenie má byť oddelené