Ahojte, chceli sme kúpiť jeden hotový dom, mali sme ho už aj rezervovaný. No v jeden deň si majiteľ zmyslel,že keďže ceny stavebných materiálov išli hore, tak už chcel o 30tisic viac. To sme odmietli, lebo to bolo proste nad náš rozpočet.
+ si ho zvýšil len preto, lebo ako hovoril, stavebný materiál išiel hore, ale pritom odvtedy na tom dome absolútne nič neurobil.
A keď sme ho s tým konfrontovali, tak povedal,že buď berieme alebo nie,že to sa predá rýchlo.
Odmietli sme, a začal sa vyhrážať,že ma známych v realitkach po okolí, a povie im, že si majú dať na nás pozor a nič od nás nekupovať, ak ten dom nekupime.
Samozrejme, nenecháme sa nejako vydierať, ani nič.
Aktuálne je ten dom stále v ponuke a nie a nie ho predať.
No myslíte,že keď sa nám takto vyhrážal,tak fakt reálne môže v podstate zničiť našu povedať v realitkach, keď budeme chcieť do budúcna niečo kúpiť, alebo mal len blbé reči?
Ja viem, je to blbá otázka, no kúsok sa bojím do budúcna :(
Vôbec by som ho nebrala vážne
Ale čosi..keby mal známosti v realitkach ako tvrdí už by mal dom predaný 😊
Nič si z toho nerob a vykašli sa na somára!
Nie len vedel ze ho tak rýchlo nepredá tak sa vyhrážal a chcel z toho ešte vytrieskat niečo navyse
Kym ste spolu nic nepodpisali a vy neporusili podmienky, tak nemoze. Cena sa odvíja aj od posudku, takze nech skúša inych obalamutit..
No v prvom rade nemá právo sa takto vyhrážať a tak ako on na vás, aj vy na neho môžete dať zlú recenziu 😉 čo si myslím, že stratí viac, pretože realitiek je veeela a kto je dobrý, nepotrebuje sa vyhrážať. Asi sa mu nedarí v biznise tak hľadá cestu ako privyrobiť.
Vyhrážaním, vsak, prišiel úplne o kšeft.
Nedajte sa zastrašiť.
To je dobry sviniar. Cenu si mal navysit hned a nie potom ked videl vas zaujem. Material kupoval urcite este za stare ceny. Jeho vyhrazanie by som nebrala vazne, len chce predat. Kaslat na neho a este by som mu dala zle recenzie.
Vyhrážanie by som neriešila. To by som hodila za hlavu. Čo sa týka ceny, je majiteľ a predávajúci. Môže si cenu upraviť kedy a ako chce.
@melanta cenu neriešim, u nás v dedine si tiež ľudia navýšili ceny domov, nič na nich neurobili,ale išiel hore stavebný materiál. A domy im stoja, nepredávajú sa.
Ale neriešim, pre mňa bolo smerodajné to,či mne ako kupujucemu nejako môže uškodiť,alebo nie.
Keby v budúcnosti chcem dačo kúpiť, pôjdem cez realitku a tá ma nejako odbije,že je to už rezervované,alebo predané alebo čo.
Tiež mi to prišlo ako veľké reči, ale človek nikdy nevie
Jasne, uz vidim realitaka, ktory ma moznost Vam predat dom a ziskat proviziu, ako povie "nie, nie, ja tento obchod neurobim, bo znamemu preplo a poohovaral Vas"... Jednym uchom dnu a druhym von.
Nekupujte,nech si ho nechá hľadajte inde,netisnite sa mu, už teraz robí problémy , čo by ste s ním mali neskôr ?
Nie, nerieš ho. Má nejaký problém sám so sebou, keď takto reagoval. Sú to len reči.
Realitky sa riadia peniazmi a nie nejakym posahanym vydriduchom.
Realitky pozerajú podľa mňa na zisk, ak by sa riadili stále tým, kto čo povedal, tak by ten zisk asi ťažko získali. Vôbec by som si týmto hlavu nelámala. Realitka potrebuje predať a vy kúpiť, nič iné tam nehrá úlohu.
Uz aj keby cuvol a ponukal by vam ho za povodnu cenu,by som s nim do toho nesla.
Je to nespolahlivy obchodnik,nekorektny,nikdy nevies co si vymysli...
Nech si ho necha a preda!
Vam ublizit nijako nemoze.to je blbost.
Pokial nemate podpisanu zmluvu,moze sa vam akurat tak vyhrazat...
Skor mozete spravit zle meno vy jemu...
Aby mu nahodou nakoniec ten uzasny dom neostal🤔😉
Ak by mal známych v realitách , dom by nebol ani na webe ... 🙂 Už by bol predaný.... Nechala by som jeho silacke reči na prahu jeho domu a vybrala sa pozerať iný dom...veľa šťastia a pozitívne myslenie, hlavne sa netrápte niečím čo za to nestojí 🙂
Ale čo si...každý chce provizie z predaja.Iba sa vyhrazal