Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, či mám nárok reklamovať zamietnutú žiadosť o benefit na zuby? Odôvodnili to tak, že počet podaných žiadostí som vyčerpala. Ja ale nemám info, že by boli tieto žiadosti obmedzené počtom. Mám peňaženku pre jednotlivca a 100 eur som ešte neprečerpala a stihla som ju poslať do konca apríla. Žiadosti boli 1 x dentálna hygiena, 1x plombovanie a tá zamietnutá žiadosť bola tak isto plombovanie. Ďakujem.
Nezrušili to náhodou?
@dominikamacakova až od 1.5
Už som to vyskúšala reklamovať. Ja len tak, či nemá niekto info, že by bolo obmedzené aj na počet žiadostí na benefit. Sumy som mala 2x30 a ďalších 20 mi neschválili už
@riri178 mne v tomto roku vszp preplatila dentalnu hygienu (50e) a zubne osetrenie (62e). V penazenke sme 6, a nikto nic necerpal. Aj od toho zalezi vyska preplatku
@riri178 pocet ziadosti nebol limitovany, ja som to teda mala v unione a posielaala som ich veeeela... lebo male sumy sme vzdy platili dcere za strojcek, zubara a tak.
@zubrienka1 peňaženka maxi má viac a väčšie benefity. V mini je to fakt len mini.
Zavolaj na infolinku