Ahojte prosím vás dnes som objednavala cez mall poličku cena bola 42 eur plus poštovné 7..reku ok, išla som dať zaplatiť a ak by som chcela zaplatiť až pri prevzatí pýtajú za to 15 eur !...ja neviem či som divná ale.mna skoro vykotilo..že len za to že nechcem platiť kartou ale rovno kuriérovi taká suma..to je teraz bežné ?
To je sila, prosim, daj sem link na tu policku, chcem sa pozriet, kde maju take uzasne podmienky 🙈
@liz_lemon pretoze sa nám raz stalo že sme zaplatili vopred kartou za tovar a nemohlo sme sa toho dočkať skoro rok..peniaze fuč..tovar by bol tiež fuč keby sme sa už nevyhrážali právnikmi a neviem čím ešte.. odvtedy radšej uhrádzam.az na mieste po dodaní..
a pritom staci ist do banky a podat reklamaciu na nedodany tovar 😂
@liz_lemon ale.ja som sa pýtala na iné..to je jedno ako chcem platiť..len či je normálne takyto poplatok..
Pôvodná cena poličky s dovozom 49 keď chcem zapáliť pri prevzatí+15 eur takže 64 🙈
Normal to nie je, väčšinou ine eschopy pytaju 0,99ct az 1e
@hugigugin však toto .ja som najskôr myslela že zle vidím
rozumiem tvojmu dôvodu, prečo neplatiť dopredu kartou. Keď sa dá, tiež radšej vyberám dobierku. Ale pri stránke mall by som sa naozaj nebála, keď tovaru nedodajú, hneď vrátia peniaze.
Tak ja som naposledy na mall.sk platila kartou vopred včera a fakt tam nakupujem často a nebojím sa tam platiť vopred kartou. Samozrejme si treba vyberať obchodníkov kde viem, že netreba sa báť platiť kartou dopredu a ináč je to u neznámeho obchodníka kde samozrejme volím dobierku. Myslím že to zaviedli kvôli nepreberačom, že ľudia si nechajú poslať na dobierku a potom to neprevezmú. Aj oni sa istia.
Áno, je to normálne, súkromný subjekt si stanovuje ceny sám, ak si stanovil za platbu kuriérovi takúto sumu, tak je to v poriadku (súhlasím, že cena je uletená, ale v poriadku to je). Nie si povinná nakúpiť u tohto obchodníka alebo využiť tento spôsob platby.
@melanta no niesom povinná ale to čo potrebujem som inde v tých rozmeroch nenašla..a kebyže nemám funkčnú kartu alebo internet banking a bola by som odkázaná len na hotovosť tak žiaľ musím za to 15 eur priplatiť.. pochopila by som priplatiť euro alebo dve..ale toto je moc..
Na mall.sk sa nemusíš báť zaplatiť dopredu. Ja tam objednávam často a nikdy som žiaden problém s peniazmi nemala. Minulý rok pred Vianocami mi nevedeli doručiť tovar do Vianoc, lebo sa vypredal. Obchod som stornovala a peniaze mi vrátili.
* kebyže nemám funkčnú kartu alebo internet banking a bola by som odkázaná len na hotovosť *
Tak poprosíš niekoho nablízku kto má funkčný účet, dáš mu hotovosť a ten ti to zaplatí.
Alebo pôjdeš na poštu a vypíšeš "Poštový poukaz na účet" a za poplatok 1€ pošlú peniaze.
a preco nechces platit kartou?