Má nárok na daňový bonus otec ak s nami nežije,nestará sa Ale na deti platí výživné ?
@doriiis lebo si ho veselo poberá
A čo ti bráni ho nahlásiť na FS?
@lienka.7 nevedela som že poberá,dneska som sa dozvedela a on mi tvrdí že poberať môže
Nemôže a keď ho nahlásis, bude musieť všetko vratit
Milá autorka, nie, nemoze poberat danovy bonus, pokial s deťmi nežije v spoločnej domácnosti.
Jediná výnimka je, pokial mate súdom stanovenú SS, tak vtedy môže pol roka poberat. Inak NIE.
Cize ešte raz, keď ho pobera, treba ho nahlásiť a bude ho vracať. FS už si s nim poriadok spraví. Teda ak máš na to "gule" to spraviť. Inak touto byt teda chlap "charakter" ti poviem👌
Btw, prezradis vysku výživného?
Kolegyňa majú striedavku a muž poberá.
@pininka1 ale to je na dohode, prípadne sa vedia dohodnúť, že bude poberať ten komu bude vychádzať lepšie a tomu druhému peniaze dá. Pokiaľ sú ľudia normálni a nerobia si prieky pri rozchode vždy z toho vedia vyťažiť
A ty ho prečo neberieš? FS by si zistila, že je duplikovaný.
@huxy áno nemám nárok.
@lienka.7
150€ na každého
Autorka, aha cize 150€ ti ma platit vyzivne a 140€ dostane bonus od statu? No gooooood deal 👌👌👌 cize ho decko stojí "az" 10€??? Neviem na co čakáš, ze ho nenahlasis🤦♀️
Osobne milujem takýchto chrapunov co sa ešte aj na decku prizivuju👌👎👎👎
Nooo, pekne si to zariadil. Dostane 140 a zaplatí 150 a má “postarané”. Paráda… Neznášam takých idiotov. Už by som bola na FS, nech pekne všetko vráti, debil.
@lienka.7 však som sa to až vtedy dozvedela tak akože kedy som ho mala nahlásiť? Na nič nečakám,už som ho nahlásila
Nie